Koliko u stvari kosta putovanje Zanzibar?
Zanzibar ponude

Putnici koji putuju na Zanzibar imaju sledece troskove:

1. Avio karta

2. Smestaj

3. Izleti

4. Viza

5. Licni troskovi

Avio karta za Zanzibar

Cena avio karte zavisi od trenutka kupovine, aerodroma polaska i odabrane aviokompanije. Najniza cena avio karte iz Srbije je oko 600e, iz Hrvatske oko 500e, iz Makedonije oko 660e, Crne Gore oko 700e. Cene mogu biti nize tokom trajanja promocija.

Smestaj na Zanzibaru

Cene smestaja na Zanzibaru nisu niske. Ipak, za putnike koji zele da potrose sto manje a da imaju cist, uredan, lep smestaj direktno na plazi smo spremili opciju 2* smestaj na plazi. Putnici koji zele vecu dozu komfora mogu odabrati 4* hotel, ili 5* All incslusive hotel.

Fakultativni izleti

Niko ko ode na Zanzibar ne zeli da sve vreme bude na jednoj plazi umesto da obidje i druge plaze, kojih ima jako puno i tesko je izdvojiti jednu ili dve najlepse.

Fakultativni izleti na Zanzibaru kostaju dosta, oko 200$ za neki osnovni paket po navise. Ako zelite Zanzibar + safari, sto nije nesto sto preporucujemo ako putujete samo na Zanzibar, onda je doplata oko 500$ jos.

Kako je jedan od ciljeva GlobeTracker udruzenja promocija avanturizma i podrska lokalnim zajednicama, sva nasa putovanja uvek ukljucuju paket fakultativnih izleta BEZ doplate u vrednosti od cak 300$ a mozete otici i na safari ako zelite. Kada je u pitanju putovanje na Zanzibar izleti su uvek besplatni tj ukljuceni su SVI izleti bez doplate, tacnije cak 10 izleta.

Viza za Zanzibar

Svim putnicima je potrebna viza za Zanzibar. Viza je potrebna za srpski, crnogorski, BIH, makedonski, EU i sve ostale pasose izuzev za pojedine istocnoafricke drzave. Viza za ulazak na Zanzibar se dobija po dolasku na Zanzibar. Cena vize je 50$. Detaljnije o vizama za Zanzibar ovde.

Licni troskovi

Kako smo mogo toga uracunali u cenu putovanja – smestaj, dorucak, paket od cak 10 izleta, transfere, vodice, organizaciju i takse, licni trosak se svodi na hranu koja je na Zanzibaru ukusna, raznovrsna i jeftina.

Koliko je to ukupno?

Cena putovanja na Zanzibar se sastoji od fiksnog dela, i cene avio karte. Pored ta dva iznosa, od obaveznih troskova postoji samo trosak vize. Sve preko toga je licni trosak koji je svedem na minimum jer smo vec uracunali sve izlete u cenu putovanja, i svodi se na hranu koja je na Zanzibaru jeftina, ukusna, raznovrsna i bezbedna. Cena fiksnog dela krece vec od 329e, a cena avio karte vec od 580e (kada su promocije, ta cena je jos niza).

 

Grupne i zagarantovane polaske na Zanzibar imamo vise puta svakog meseca. U svim terminima mozete birati broj nocenja, smestaj sa 2* ili hotel sa 4* i aerodrom polaska. Svi putnici dobijaju vaucer za fakultativne izlete u vrednosti do 300$.

Cene su fiksne i iste u svim terminima, samo cena avio karte varira u zavisnosti od termina i mesta polaska. Prilikom prijave placate samo avio kartu, a ostatak tek po dolasku na Zanzibar. Placanje je moguce online, karticama, preko racuna ili gotovinom.

Imate pitanje ili zelite da se prijavite?

Zahtev za ponudom - Zanzibar 899e

Sastavite ponudu i ako cena odgovara popunite zahtev za ponudom i dobicete detaljnu ponudu sa svim informacijama. Placanje je moguce na racun agencije online, karticama, preko racuna ili gotovinom. Prilikom prijave se placa oko 770e po osobi. Sve takse su uvek ukljucene. Telefonske konsultacije su moguce iskljucivo nakon popunjenog Zahteva za ponudom i prijema zvanicne ponude, uz prethodno zakazivanje termina za telefonske konsultacije.