Grupni polasci vise puta svakog meseca individualni u bilo kom terminu

Birate termin

Zanzibar aranzmani svakog meseca u više termina. U pitanju su grupna putovanja sa vise vodica. Zanzibar se nalazi jako bizu Ekvatora i turisticka sezona traje tokom cele godine izuzev u aprilu i maju.

Birate trajanje

U svakom terminu možete birati između 7, 8, 9, 10, 11, 12 nocenja, ili doplatiti za željeni broj nocenja. Cena Zanzibar aranzmana ce formira prema odabranom broju nocenja.

Birate smestaj

U svim terminima mozete birati zeljeni smestaj od 2 ponudjena – budzet smestaja (hotel 2*) i komfor smestaja (resort 4*). Svi smestaji su hotelskom tipa, sobe dvokrevetne/trokrevetne/cetvororkevetne/jednokrevetne po Vasem izboru sa sopstvenim kupatilom. Svi smestaji se nalaze direktno na najlepsim plazama Zanzibara i poseduju sopstvene restorane.

Birate aerodrom

U svim terminima za putovanje Zanzibar mozete krenuti iz Beograda, Zagreba, Podgorice, Skoplja, Sarajeva, Budimpeste, Sofile ili bilo kog aerodroma koji Vam odgovara

Birate dodatke

U svim terminima putovanja za Zanzibar mozete dodati zeljeni broj dana u Dubaiu, ili otici na safari, ili se popeti na Kilimandzaro.

Birate izlete

Svi putnici dobijaju uz Zanzibar aranzman i vaucer u vrednosni do 300$ za paket od cak 10 izleta! Plivanje sa delfinima, poseta tropske sume sa endemskom vrstom majmuna, Prison island sa dzinovskim kornjacama, Stone Town gradska tura, gastronomske ture, Nungwi plaza…

Birate plazu

Umesto da budete ograniceni na jednu plazu, kroz besplatne izlete vodimo Vas na sve najlepse plaze Zanzibara! Nungwi, Kendwa, Paje, Jambiani, Kizimkazi… samo su neke od plaza na kojima cete uzivati! Tu su i skrivene puste plaze 🙂

Birate cenu

Na osnovu odabranog broja nocenja, zeljenog smestaja i tipa sobe formira se cena koja krece vec od 329e za kompletno putovanje plus avio karta cija cena zavisi od odabranog aerodroma polaska. Placanje je uvek na najmanje 2 rate bez kamate!

GlobeTracker putovanje safari aranzmani zanzibar

Safari Kenija, Kilimandžaro i Zanzibar

Van klasičnih turističkih tura, na autentičan način doživite lepote crnog kontinenta. Afrika zove - najbolji safari, Kilimandžaro, tropski Zanzibar...
17 dana
Vise termina
Bez doplate!
Sezona na Zanzibaru

Zanzibar plus

Doživite Zanzibar, savršeno parče raja, pravo intrigantno i mistično tropsko ostrvo iz maste, po ceni nižoj nego ikada! Garantovani polasci svakih 10 dana iz Beograda, Zagreba, Crne Gore, Makedonije i Sarajeva.
plus avio karta
9 ili vise dana
Svakih 10 dana
Bez doplate!
Safari Kenija Kilimandzaro Zanzibar putovanje daleke destinacije egzoticna avantura

Zanzibar Nova godina 2021.

Doček nove godine 2021. na tropskom Zanzibaru uz zvuke talasa, palme, vreli pesak. Doživite Zanzibar, savršeno parče raja, pravo intrigantno i mistično tropsko ostrvo iz maste, po ceni nižoj nego ikada! Garantovani polasci iz Beograda, Crne Gore, Makedonije i Sarajeva.
plus avio karta
9 ili vise dana
Vise termina
Bez doplate!
Zanzibar sa decom | Vodjenje dece na Zanzibar | Popust za decu Zanzibar

Zanzibar sa decom

Porodicno putovanje prilagodjeno malisanima. Popust za decu! Polasci vise puta svakog meseca.
plus avio karta
9+ dana
Svakog meseca
Bez doplate!