10 dana
Trajanje
Vise termina polaska
Grupni polazak
Bez doplate!
Fakultativni izleti
Garantovano
putovanje
Kids friendly
putovanje

Avio+ takse+ hotel+ IZLETI+ transfer +vodic

Maldivi 1099e

Maldivi ali uzbudljivi sa 10+7 RELAX izleta BEZ doplate! Grupni i zagarantovani polasci na 7 dana. U svakom terminu birate zeljeni broj nocenja. Vreme je za odmor na prelepim plažama i u toplim kristalno čistim vodama koje zapljuskuju peščane obale na samo par desetina metara od našeg smeštaja. Ne, nije ovo samo pasivan odmor, potrudićemo se da vam pokažemo mnoge tajne lokacije u blizini ostrva, peščane sprudove, koralne grebene, nenaseljena ostrva i jos mnogo, mnogo toga.

U toku je webshop promocija za online prijave do 05.10.2021. u okviru koje svi dobijaju dodatnih 100e popusta po osobi na navedene cene!

Maldivi - putovanje koje izvrce naopacke

Zelite Maldivi putovanje koje nije dosadno? Cena putovanja na Maldive je sada niza nego ikada – sa svim izletima BEZ doplate! Maldivi putovanje u tropskom raju i biseru Indijskog okeana! Beskrajno uživanje može da počne.

Iskoristite naše iskustvo da upoznate skrivene plaže, da uživate na mestima kojih nema na mapi turističkih brošura. Mir i tišina na beskrajnim peščanim plažama, u hladu palmi sa pogledom na tirkizni okean. U lepotu ovog arhipelaga ćete se uveriti još dok budemo preletali atole načičkane kao perle oivičene tirkizno plavim vodama.

 

Polasci, cena

U toku je webshop promocija za online prijave do 05.10.2021. u okviru koje svi dobijaju dodatnih 100e popusta po osobi na navedene cene!

Polasci 18.11.2021. / 26.11.2021. / 03.12.2021. / 08.01.2022. / 15.01.2022. / 22.01.2022. / 29.01.2022. / 05.02.2022. / 12.02.2022. / 19.02.2022. / 26.02.2022.
Trajanje birate 10 ili vise dana
Ostrvo Mathiveri / Ukulhas
Cena 1099e po osobi TOTAL
Smestaj 3*
Izleti BEZ doplate 10 izleta + 7 bonus izleta
Deca Cena za decu 0-2 god total 199e po detetu

Cena za decu 7-12 godina 899e po detetu

Cena za decu 2-7 godina 899e po detetu

Male

Na ostrvu prečnika 2 kilometra živi oko 80.000 stanovnika što je četvrtina od ukupnog broja Maldivljana. Polazimo pešaka do lokalne luke i malim brodićem polazimo u kratku vožnju do ostrva Male. Sama šetnje najgušće naseljenim gradom na svetu je atrakcija… motocikala i bicikala na ulicama ima skoro koliko i stanovnika. Od mesta od interesa tu su Islamski centar, Hukuru džamija, Predsednikova kuća, glavna ribarska luka, riblja pijaca i lokalna pijaca voća i povrća, glavni trg u Maleu Jumhooree Maidan. Kupite maldivski „bounty“ za poklon vašim prijateljima na lokalnoj pijaci. Nakon šetnje vraćamo se u luku i istim brodićem vraćamo se u Hulhulmale. Večera, noćenje u hotelu.

Maldivi 2021.

Maldivi, ali uzbudljivi

Izleti - BEZ doplate

Kada ste bili na putovanju na kom ne morate da doplacujete za fakultativne izlete? Uracunato za SVE putnike u SVIM terminima:

Aviokarta sa svim taksama, prtljagom i jednim kratkim presedanjem
Premium putno kovid osiguranje sa pokricem od cak 150.000$
Smestaj Sands INN (opciona doplata vec od 100e po osobi za Riveli reatreat hotel na plazi)
Dorucak (opciona doplata vec od 100e po osobi za polupansion, 200e za pun pansion)
Vodic
Boravisna taksa
Aerodromski transferi
Vaucer od 350$ za paket od cak 10 izleta BEZ doplata plus 7 BONUS izleta:
  1. Corner Reef Snorkling
  2. Plivanje sa ajkulam i hranjenje raža 
  3. Shipwreck Snorkeling
  4. Finding Nemo
  5. Izgubljeno ostrvo
  6. Giri Reef Snorkeling
  7. Plivanje i ronjenje sa mantama
  8. Plivanje i ronjenje sa morskim kornjačama
  9. Male gradska tura
  10. Pescani sprud + BONUS cak do 7 sunbath odlazaka na pescani sprud!

Upoznaćemo prave Maldive, onakve kakvi se ne mogu doživeti u luksuznim resortima. Iskustvo koje se mora doživeti. Tropsko ostrvo na kojem možete sresti lokalno stanovništvo, bez mase turista i visokih zgrada. Duge peščane plaže, prelepa priroda unutrašnjosti ostrva, koralni grebeni nedaleko od obale, peščani sprudovi…

Premium smestaj

Spremite se, uzivanje na Maldivima počinje! Probudite istraživača u sebi. Upoznajte podvodni svet, zaplivajte sa mantama, ražama, uživajte u igri delfina, istražite koralne grebene, zaigrajte uz muziku u predvečerje uz plamen vatre na plazi…

Maldivi smestaj

Isprobajte se u veštini pecanja, uživajte u zvucima morskih talasa i tišini prirode koja vas okružuje. Svako od nas zaslužuje da se prepusti odmoru na jedinstven način i odupre se brzom životu koji nam diktira današnjica. Napunimo baterije i osvežimo svoj duh.

Maldivi biser Indijskog okeana na GlobeTracker način – „Out of Maps“!

Imate pitanje ili zelite da se prijavite?

ZAHTEV ZA PONUDOM

U toku je webshop promocija za online prijave do 05.10.2021. u okviru koje svi dobijaju dodatnih 100e popusta po osobi na navedene cene!

Additional information

DržaveMaldivi
Mesec01 Januar
1

Dan 1

Let sa presedanjem za glavni grad Maldiva-Male.

2

Dan 2

Dobrodošli na Maldive! Stižemo u jutarnjim časovima na aerodrom u Hulhule, gde nas dočekuju naši lokalni prijatelji. Ubacujemo prtljag u speedboat i krecemo na ostrvo Mathiveri. Smeštamo se u hotel i uzivamo u ostatku dana na plazi i uzivamo u zalasku sunca.

3

Dan 3

Dan predviđen za upoznavanje našeg ostrva i domaćina na njemu, kao i lokalnih običaja, od kojih moramo naglasiti obavezno pristojno oblačenje tokom šetnje kroz selo  (bikini kroz selo nije dozvoljen, kao ni na lokalnoj / gradskoj plazi). Takođe, GT pratilac će vas upoznati sa detaljnim planom aktivnosti posto se rasprored izleta po danima pravi na licu mesta. Svi izleti iz paketa se realizuju za oko 3 dana dana jer bude po nekoliko izleta u toku dana posto su izleti kratkotrajni, tako da ostaje dana i za celodnevno uzivanje na plazama.

Slobodno vreme za uživanje na lokalnim plažama! Drugo nocenje.

4

Dan 4

Ne, nije ovo samo pasivan odmor! Ujutru krecemo na Corner Reef Snorkling, Plivanje sa ajkulama i hranjenje raža pa potom na Picnic island pescani sprud 50m kraj Mathiverija. Drugi deo dana koristimo za uzivanje na bajkovitim plazama. Trece nocenje.

5

Dan 5

Tropski raj… Sledi jos jedan dan za odmor na prelepim plažama i u toplim kristalno čistim vodama koje zapljuskuju peščane obale na samo par desetina metara od našeg smeštaja. Cetvrto nocenje.

6

Dan 6

Dan za slobodne aktivnosti i celodnevno uzivanje na plazama. Peto nocenje.

7

Dan 7

I ovog dana deo vremena provodimo na izletima, a deo na plazama. Od aktivnosti za prvi deo dana predvidjene su Shipwreck snorkling, Izgubljeno ostrvo i Giri Reef Snorkeling. Drugi deo dana koristimo za uzivanje na bajkovitim plazama. Sesto nocenje.

8

Dan 8

Rano ujutru idemo na plivanje i ronjenje sa mantama, potom na plivanje i ronjenje sa morskim kornjačama i Finding Nemo izlet. Ostatak dana uzivamo na plazama. Sedmo nocenje.

9

Dan 9.

Ovo je poslednji dan za putnike koji uzeli dodatna nocenja, i dan kada se realizuje gradska tura Male sa lokalnim vodicem. Rano ujutru ferijem krećemo nazad u Hulhumale. Vreme do večernjeg leta koristimo da upoznamo glavni grad Maldiva-Male. Slobodno vreme do leta koristimo za obilazak glavnog grada. Polusatna kulturno istorijska tura sa lokalnim vodicem, nakon toga slobodno vremene za lutanje gradom, kupovinu suvenira i uzivanje u lokalnoj kuhinji. Odlazak na let 4 sata pre poletanja.

10

Dan 10.

Za putnije koji nisu odabrali dodatna nocenja kraj  nezaboravne avanture i sletanje na aerodrom. Za ostale putnike slobodno vreme za celodnevno uzivanje na plazama do kraja putovanja.

Boravišna taksa košta 8 eura po danu po putniku, ali je ona uračunata u cenu aranžmana.

Apsolutno! Ostrva i plaže biramo tako da se možete u potpunosti opustiti i uživati, a kupanje u bikiniju je dozvoljeno na celom našem ostrvu.

Da, moguce je krenuti na put iz bilo kog grada.

Ne! Maafushi ostrvo je male površine, sa previse hotela i hostela sa samo jednom plažom gde je dozvoljeno kupanje u bikiniju. Za pravi doživljaj i uživanje odabrali smo ostrvo gde nema previše turista, saobraćaja i gde je svuda dozvoljeno kupanje u bikiniju.

Da, potrebna je viza koja se dobija prilikom prelaska granice i besplatna je.

Ne, ali je to potrebno proveriti telefonom sa Institutom za javno zdravlje.

Kupovina karte je jedini trošak do polaska na putovanje. Po dolasku na Maldive, odnosno na početku putovanja, plaća se prva rata lokalnoj turističkoj agenciji. Ostatak se plaća do kraja putovanja.

S obzirom na to da se radi o promo turi u kojoj želimo da vam pružimo što više za vaš novac i u potpunosti iskoristimo budžet koji imamo, u cenu ture su uračunati izleti, svi transferi, sve takse, smestaj i safari. Znatno smo smanjili vaše lične troškove, pa mislimo da je 200 eura sasvim dovoljno za soft pića, voće….. Naravno, ovaj iznos uzmite sa rezervom, bilo je putnika koji su potrošili i dosta manje, ali i onih što su trošili dosta više. U navedeni iznos ne računamo masaže, koktele, alkohol, itd

Jeste, ali molimo vas da se, pre svega, konsultujete sa Institutom za javno zdravlje i potrazite i njihovo misljenje o vodjenju dece na ovaj put, a onda, nakon konsultacija sa njima, donesite odluku, pa ako je pozitivna, javite se. Neko naše mišljenje je da je od 5 godina pa naviše sasvim u redu, gledajući to sa strane da je ovo ipak grupno putovanje i da se deca trebaju uklopiti u planirane izlete i aktivnosti.Ne treba reći da je nama zadovoljstvo da se Globetrackerima pridružuju i mališani ako je izvodljivo. 🙂

I jedno i drugo je u redu, možda je najbolja opcija kofer, ali na točkiće. Nema trekinga i toliko neravnih terena da bi vam kofer smetao. Naravno i ranac je dobra opcija.

Sva nasa putovanja su grupna i sa vodicem. Na većini aktivnosti i tokom tura će biti dostupni lokalni turistički vodiči koji će se truditi da vas upoznaju sa informativnim i zanimljivim detaljima o turi, lokalitetima, kulturi naroda itd. Globetracker pratioc grupe odlično poznaje destinaciju i on služi da vam olakša boravak, da vam pruža praktične i servisne informacije, da bude tu za vas, on je veza između lokalnih saradnika i organizatora i grupe… I trudi se da doživite i zavolite destinaciju upoznajući vas sa svim prelepim mestima koje smo tokom brojnih poseta otkrili. Ali imajte na umu da njegova uloga nije da vam priča istorijske i ostale edukativne činjenice o destinaciji.

Nije obavezno, ali je nasa iskrena preporuka i savet da uzmete. Minimalno sto morate imati je polisa zdravstveno osiguranja koja pokriva eventualne hitnu medicinsku pomoc. Globetracker ne pruža usluge osiguranja i neće biti odgovoran za vaše zdravlje i zdravstveno stanje, niti je duzan da pokriva troskove lekarskih pregleda i medicinskih usluga (od banalnih ali ne tako prijatnih stvari tipa da vas zaboli zub, da vam pozli, da se posecete, stanete na jeza… do ozbiljnijh situacija) Zdravstveno osiguranje koje ste izvadili pre puta sluzi za to za to sluzi putno zdravstveno osiguranje. Pre puta se javite nekoj od osiguravajucih kuca, navedite zemlje koje cete posetiti i raspitajte se o uslovima i koje polise nude. Neke od osiguravajucih kuca su Uniqa, DDOR, Delta Generaly, Winer… Cena nije prevelika a moze mnogo da znaci, mada je uvek najbolje kada ostane neiskorisceno 🙂

★ Kopiju avionske karte

★ Kopiju pasosa (pozeljno da je imate i na mejlu )

★ Putnu apoteku(lekove nositi u originalnim pakovanjima). Preporucujemo lekove protiv bolova, zastitu od dijareje (probiotik, aktivni ugalj), antibiotic, lek za spustanje temperature, flaster, zavoj, alcohol, jod i ostale lekove koje eventualno koristite i kod kuce.

★ Putno osiguranje

★Ranac od oko 25L pogodan za izlete tokom avanture, rucni prtljag itd.

★ Osim donjeg rublja, omiljenih majci i kratke garderobe potrebno je poneti i par stvari dugih rukava i nogavica jer noci na safariju i u Nairobiu mogu biti svezije narocito u period naseg leta. Takodje dug rukav obavezno stavite u ranac koji nosite sa sobom u avionu jer se desava da su na aerodromu niske temperature kao i u avionu pa je kratak rukav neadekvatan tim temperaturama

★ jedne sportske patike i jedan/dva para papuca

★ Kapa ili šešir

★ Repelent za komarce ( autan je sasvim ok, autan “jungle” sa vecim procentom deeta je jos bolje resenje)

★ Kremu za zaštitu od sunca (preporuča se SPF 30 i veci)

★ Pribor za licnu higijenu (cetkica za zube, pasta, maramice, sapun, ulosci…)

★Baterijska lampa

★ Fotoaparat pozeljno sa dobrim zumom i po mogucstvu rezervnom baterijom

★Power bank externu bateriju( necete svuda moci napuniti svoj telefon, gopro kameru ili manji fotoaparat)

★ Ručni sat (sa alarmom)

★ Novčanik pojas koji se nosi ispod odece i u kojem drzite nova ci pasos, popularni “Money Belt”

★ Sunčane naočare

★ Mala katanac za kofer ili rajfeslus ranca

★ Travel Adaptor prilagodjen njihovim uticnicama

★ Dobru knjigu ili časopis, za prekratiti vreme u putu ili za uzivanje na plaza

*** Preporučujemo da nakit i dragocenosti koje vam nisu potrebni na avanturi ovog tipa ostavite kod kuće.

Maldivi putovanje krstarenje - biser Indijskog okeana - Peščani sprud
Maldivi putovanje krstarenje - biser Indijskog okeana - Peščani sprud
Maldivi - biser Indijskog okeana
Maldivi - biser Indijskog okeana
Maldivi putovanje krstarenje - biser Indijskog okeana - Peščani sprud
Maldivi - biser Indijskog okeana