16 dana
Trajanje
04.11.2020.
Grupni polazak
Bez doplate!
Fakultativni izleti
Garantovan
polazak
Kids friendly
putovanje

Tajne pustih ostrva

Filipini

Opustite se na najlepsim plažama, otrkijte na koji način se odvija život u autentičnim selima, a ostanite prisebni u haosu Manile, pokažite Filipincima Vaše pevačko umeće i zapevajte karaoke u lokalnom kafeu, đuskajmo opijeni ritmom tagalong benda i vrelinom magičnih Filipina. Nakon toga istražujemo mistični arhipelag na kojem ćemo 8 dana provesti u harmoniji sa prirodom, tamo otkrivamo tajne, tajne pustih ostrva… Survivor igre,lagune,  netaknute plaže, tropska džungla, palme, kokosi, pesak i toplo more…

GlobeTracker EKSPEDICIJA FILIPINI

Manila


Avanturu zapocinjemo u galvnom gradu Filipina – Manili. Mnogo puta smo posetili Filipine, istraživali ih, lutali njima, i što je najbitnije od svega, mnogo ih zavoleli. Sve to je oblikovalo ovu avanturu da bude posebna, da u svakom pogledu bude vrhunska i predstavljena sa ljubavlju. Teško je ovaj arhipelag opisati, jos teže objasniti šta Vas sve čeka ako nam se pridružite u avanturi vreli Filipini…

 

Palawan

Na našem putu je i čarobni, neistraženi Palawan. Tajni svet sa netaknutim plažama, stotine pustih ostrva koja čekaju da ih istražimo, skrivene uvale, podvodne pećine, trek kroz guste džungle, survivor, plemenske vatre, palme, beo pesak, toplo more…


Pusta ostrva

Ovo ostrvo ispunjava san mnogih o odmoru na pustoj plaži u hladu kokosove palme. Slede dani opuštanja i uživanja daleko od civilizacije, bez struje, galame, stresa… u pravom Robinson Crusoe osećaju možete ili čitati knjigu u ležaljci razapetoj izmedju dve palme, ići na pecanje, istraživati okolna pusta ostrva, snorklati… Postoje prostorije za tuširanje u prirodnom stilu, kao i toalet. Živimo u skladu sa prirodom, domaćini nam spremaju veoma ukusnu hranu…

Pusta ostrva nova godina globetracker

 

Cebu

Poseta vodopadu Tumalog i kraći treking, zatim poseta privatnom ostrvu Sumilon koje je pravi raj, a naravno najuzbudljiviji će biti početak drugog dana, kada ustajemo vrlo rano i odlazimo na plivanje sa najvećim ribama na planeti-bliski susret sa Whale Sharkom na njenom terenu.

Termini polazaka, trajanje i cene

Termini

Pocele su early bird prijave – obezbedite sebi mesto po najpovoljnijim cenama, uz dodatne besplaten izlete za cak 6 prvih prijavljenih za svaki od termina. U svakom terminu mozete birati aerodrom polaska. U svakom terminu dobiajte paket od cak 6 izleta bez doplate, kao i pun pansion na Pustom ostrvu cak 5 dana! Prilikom prijave placate avio kartu, dok ceo preostali iznos placate tek po dolasku u Aziju lokalnoj turistickoj agenciji organizatoru putovanja. Od obaveznih troskova samo viza koja kosta 50eur, i koja nije potrebna ukoliko imate EU pasos. U ovoj sezoni spremili smo cak 4 opcije za nasu avanturu Tajne pustih ostrva!

PolazakPovratakCena aranzmana

bez karte

Cena karte

Beograda-Manila

Cena karte

Zagreb-Manila

Cena karte

Skoplje-Manila

19.10.2020.02.11.2020.799e po osobioko 600eoko 600eoko 800e
Za prijavu popunite formu i dobicete instrukcije za placanje

Prijava na putovanje

Globetracker-Expert for Philippines!

Additional information

DržaveFilipini

Cena se sastoji od cene ture i cene avio karte.

1. Cena ture: 799e

– Cena ture uključuje

 • aviokarta Manila-Palawan
 • aviokarta Palawan-Manila
 • 8 noćenja u dvo/trokrevetnim sobama
 • 4 noćenja PUN PANSION u dvo/trokrevetnim šatorima na “Tam Tam” arhipelagu
 • prevoz bus/transportno vozilo Puerto – El Nido
 • prevoz bus/transportno vozilo El Nido – Roxas
 • povratni transfer čamcem San Vicente – Tam Tam arhipelag
 • prevoz bus/transportno vozilo Rohars – Puerto
 • svi transferi
 • plivanje sa kornjačama na Tam Tam arhipelagu
 • poseta ribarskom selu i vodopadima
 • istraživanje skrivenih plaža i laguna u El Nido arhipelagu
 • odlazak na plažu “7 comando”

– Cena ture NE uključuje

 • Vize
 • karta za ulazak na terminal na aerodromima na Filipinima. Za domaće letove je 3,5$ (4 leta) a za međunarodne letove je 13$ (jedan let). Napomena: ovu kartu smo plaćali kada smo na Filipinima boravili 2010. i 2011.godine, a pri posetama 2016. i 2017.godine je nismo plaćali iz razloga što je bila ukinuta i to je i dalje na snazi,a cene smo naveli u slučaju da je opet uvedu do početka naše avanture.
 • Hrana, izleti van puta
 • Glavnu avio kartu do Manile

2. Glavna aviokarta

Karta Beograd-Manila-Beograd okvirna cena mimo praznika oko 650 eura

Ostali troškovi

Za hranu koja nije u ceni i neke lične troškove (voće,voda,sokovi…) potrebno je ukupno oko 200 eura za kompletno putovanje. Iznos je orijentacioni i uzmite ga sa rezervom. Ako ste skloni svakodnevnim masažama,koktelima,vinu,pivu,mnoštvu suvenira i ostalim extra troškovima, taj iznos može biti dosta veći.

Napomene

   • Putovanje je garantovano, ali je broj učesnika avanture ograničen
   • Moguće su manje izmene plana i redosleda destinacija na Filipinima kao i izmene na samom terenu usled nekih okolnosti na koje ne možemo da utičemo.
   • Kod “lowcost” avioprevoznika koje imamo unutar destinacija, u slučaju odlaganja leta,otkaza ili gubitka konekcije,putnici su dužni da sami plate novonastali trošak,mi ne možemo da utičemo na okolnosti koje su van našeg dometa. Inače do sada nismo imali problema ove vrste.

Uslovi plaćanja

Kupovine aviokarte je prvi i jedini korak i trošak kojim ste sa obezbedili mesto u grupi i možete mirno čekati polazak.
Svi ostali troskovi se placaju u Africi lokalnim organizatorima putovanja.

Za kupovinu aviokarte Vam pruzamo svu potrebnu podrsku i pomoc.

Prijavljivanje

Preporuka je da se javite na vreme, pogotovo sto je trenutna cena aviokarte niza nego ikada, osim toga bili bi i siguran putnik bez bojazni da se grupa popuni iz razloga sto je limitirana. Možete se prijaviti putem telefona, email-a, lično u GlobeTracker sedištu u Vršcu, ili putem sledeće forme:

Termini polazaka, trajanje i cene

Termini

Pocele su early bird prijave – obezbedite sebi mesto po najpovoljnijim cenama, uz dodatne besplaten izlete za cak 6 prvih prijavljenih za svaki od termina. U svakom terminu mozete birati aerodrom polaska. U svakom terminu dobiajte paket od cak 6 izleta bez doplate, kao i pun pansion na Pustom ostrvu cak 5 dana! Prilikom prijave placate avio kartu, dok ceo preostali iznos placate tek po dolasku u Aziju lokalnoj turistickoj agenciji organizatoru putovanja. Od obaveznih troskova samo viza koja kosta 50eur, i koja nije potrebna ukoliko imate EU pasos. U ovoj sezoni spremili smo cak 4 opcije za nasu avanturu Tajne pustih ostrva!

PolazakPovratakCena aranzmana

bez karte

Cena karte

Beograda-Manila

Cena karte

Zagreb-Manila

Cena karte

Skoplje-Manila

04.11.2020.18.01.2020.799e po osobioko 700eoko 630eoko 750e
Za prijavu popunite formu i dobicete instrukcije za placanje

Prijava na putovanje

Globetracker-Expert for Philippines!

1

Dan 1

Let iz Beograda/Podgorice za Manilu u večernjim satima

2

Dan 2

U večernjim satima stižemo na arhipelag vrelih Filipina.Sledi 15 dana pravog miksa istinske avanture i uživanja na pustim tropskim plažama. Noćenje u Manili.

3

Dan 3

Ustajemo rano i nakon doručka odlazimo na upoznavanje sa prestoicom Filipina – Rizal Park, Intramuros,Manila Bay i naravno jedna nezaboravna vožnja “Jepneijem” , gradskim prevozom karakterističnim za Filipine,od kojih je svaki unikatno umetničko delo. Kasno popodne odlazimo na aerodrom i letimo za Palawan (Puerto Princesu), smeštamo se u hotel, odlazimo do centra grada,šetnja,večera…

4

Dan 4

Prava avantura sledi na Palawanu, oblasti na Filipinima sa fascinantnom prirodom. U toku prepodneva minivanovima krećemo put El Nida (oko 5h vožnje), smeštamo se i nakon ručka odlazimo ili na najpopularniju gradsku plažu Las Cabanas ili čamcem do popularne poluostrvske plaže “7 comando”, veče imamo da po želji provedemo u salonima za masažu ili uživajući u Filipinskoj muzici uživo.

5

Dan 5

Sledi izlet poznatom po neverovatnom arhipelagu koji sadrži po mnogima najfascinantnije morske prizore na svetu. Istražujemo zalive, masivna ostrva koja skrivaju plave lagune, koralne bašte, kupamo se na prelepim plažama.
Pogledajte nekoliko fotografija iz vazduha koje Vam mogu dočarati lepotu Palawana, a koje smo načinili na prethodnoj avanturi.

6-10

Dan 6-10


Nakon doručka šestog dana terenskim vozilom krećemo u malo selo odakle čamcem odlazimo do poluostrva koji sa okolnim ostrvcima čini “Tam-Tam arhipelag”, našeg novog doma u naredna četiri dana. Smeštamo se u izolovanom smeštaju na pustoj plaži. Smeštaj je u velikim dvo i trokrevetnim šatorima, zbog malog smeštajnog kapaciteta u većini šatora će biti po tri osobe (parovi dobijaju doobl). Šatori su veoma praktični i komforni, sa krevetom unutra. Slede dani opuštanja i uživanja daleko od civilizacije,bez struje,galame,stresa… u pravom “Robinzon Cruso” osećaju možete ili čitati knjigu u ležaljci razapetoj između dve palme, ići na pecanje,istraživati okolna pusta ostrva,snorklati… Postoje prostorije za tuširanje u prirodnom stilu, kao i toalet. Živimo u skladu sa prirodom, domaćini nam spremaju veoma ukusnu hranu a postoji opciona mogućnost da po želji vrvenim kanuima odemo na neko od mnoštva punih ostrva netaknutih u pravom smislu te reči i na njemu provedemo noć.Desetog dana, nakon doručka, vraćamo se na kopno gde nas čekaju minivanovi i oko 3h put do Puerta Princese. Smeštaj u hotel, noćenje.
11

Dan 11

Za kraću turu:
Povratak za Manilu, vreme do večernjeg leta možete iskoristiti u SM megamolu – najvećem šoping molu u Aziji gde osim markiranih stvari možete kupiti i suvenire, a naravno i koja masaža pred povratak će dobro doći. Odlazak na aerodrom

12

Dan 12

Dolazak u Beograd/Podgoricu i kraj jedne sjajne avanture

11

Dan 11


Za dužu turu + Cebu:
Letimo za Cebu de dan po želji provodimo u istraživanju ili relaxu.

12-13

Dan 12-13


Rano ujutru samo sa malim račnevima i stvarima spremnim za dva dana pešačimo desetak minuta do autobuske stanice i krećemo na oko 3 i po časovnu vožnju do Osloba gde ćemo noćiti u simpatičnom guesthousu. Imamo dva dana za par atrakcija u okolini ovog sela, a to su poseta vodopadu Tumalog i kraći treking, zatim poseta privatnom ostrvu Sumilon koje je pravi Eden, a naravno najuzbudljiviji će biti početak drugog dana kada ustajemo veoma rano i odlazimo na plivanje sa najvećim ribama na palneti – bliski susret sa Whale Sharkom na njegovom terenu. Drugog dana u toku popodneva se vraćamo za Cebu. Noćenje.

14

Dan 14


Povratak za Manilu, vreme do večernjeg leta možete iskoristiti u SM megamolu – najvećem šoping molu u Aziji gde osim markiranih stvari možete kupiti i suvenire,a naravno i koja masaža pred povratak će dobro doći. Odlazak na aerodorm.
15

Dan 15


Dolazak u Beograd/Podgoricu i kraj jedne sjajne avanture.
Termini polazaka, trajanje i cene

Termini

Pocele su early bird prijave – obezbedite sebi mesto po najpovoljnijim cenama, uz dodatne besplaten izlete za cak 6 prvih prijavljenih za svaki od termina. U svakom terminu mozete birati aerodrom polaska. U svakom terminu dobiajte paket od cak 6 izleta bez doplate, kao i pun pansion na Pustom ostrvu cak 5 dana! Prilikom prijave placate avio kartu, dok ceo preostali iznos placate tek po dolasku u Aziju lokalnoj turistickoj agenciji organizatoru putovanja. Od obaveznih troskova samo viza koja kosta 50eur, i koja nije potrebna ukoliko imate EU pasos. U ovoj sezoni spremili smo cak 4 opcije za nasu avanturu Tajne pustih ostrva!

PolazakPovratakCena aranzmana

bez karte

Cena karte

Beograda-Manila

Cena karte

Zagreb-Manila

Cena karte

Skoplje-Manila

04.11.2020.18.01.2020.799e po osobioko 690eoko 660eoko 750e
Za prijavu popunite formu i dobicete instrukcije za placanje

Prijava na putovanje

Globetracker-Expert for Philippines!

🎁 BESPLATNI IZLETI !!!

Kada ste poslednji put bili na putovanju na kome niste morali da doplacujete za izlete ?

U cilju promocije i negovanja avanturstickog turizma i lokalne zajednice, ukinuta je doplata za pojedine izlete – samo za vas, paket izleta koje navodimo u nastavku BESPLATNO !

Osim redovnih, imamo samo za vas autenticne izlete kojih NEMA u ponudi lokalnih agencija

Pogledajte u nastavku sta smo pripremili za vas.

Filipini PLUS

Neverovatno iskustvo ove adrenalinske avantura ce vam dozivotno ostati u secanju. Plivanje u drustvu “okeanskih dzinova” ce visoko podici lestvicu stvari koje mozete uraditi da se telo jednostavno najezi od kolicine uzbudjenja.

✅Transfer od smestaja do luke ✅Taxa ✅Camac ✅Oprema ✅Vodic

Filipini PLUS

Izlet u kojem cemo istinski uzivati u lepotama kristalno cistog mora i vrelini ovog rajskog arhipelaga.

Plivamo sa dzinovskim kornjacama, kupamo se na pescanom sprudu i mazimo prelepe morske zvezde svih boja i velicina.

✅ Camac ✅Oprema ✅Vodic

Filipini PLUS

Upoznajmo stanovnike ruralnih Filipina i kako se odvija zivot u jednom ribarskom selu daleko od civilizacije.

Idemo na kraci trekking do osvezavajuceg vodopada. Prolazimo kroz sume palmi i uzivamo u ovom fantasticnom danu

✅Transfer tradicionalnom filipinskom “pirogom”  ✅Vodic ✅Kraci Treking   Filipini PLUS

Jedan od “highlightsova” ovog putovanja… istrazivanje fascinantnog arhipelaga u okolini El Nida.

Mnostvo ostrva, laguna, skrivenih plaza, pecina, kristalno cistog mora…. Po mnogima arhipelag koji krije neke od najlepsih morskih prizora na svetu. Uzivacete maximalno 🙂

✅Transport pirogom  ✅Rucak ✅Oprema ✅Vodic

Filipini PLUS

Poludnevno uzivanje na jednoj od najlepsih plaza u okolini El Nida do koje se moze stici samo camcem.

✅Povratni transfer pirogom  ✅Vodic

NAPOMENE u vezi sa izletima:

-U nekim danima su dva u nekim 3 izleta, na najbolji moguci nacin kombinujemo za vas, zelimo da vas upoznamo sa lepotama arhipelaga vrelih Filipina, ali i da imate samo vase dane.

-Vodic je zaduzen da planira i organizuje izlete u skladu sa njegovom procenom uzimajuci u obzir plime i oseke, vremensku prognozu, dostupnost prevoza, slobodna mesta na lokalitetima itd i nije obavezan da obrazlaze zasto se krece tada, zasto ne moze sutra, zasto ne moze kasnije…

-Izleti NISU OBAVEZNI, oni su besplatni i vase je pravo da ako vam se na neki od izleta ne ide ili ste spreceni iz bilo kog razloga, ako vam se za neki ne ustaje rano itd… vi ga mozete preskociti i provesti dan kako vama najvise prija.

Termini polazaka, trajanje i cene

Termini

Pocele su early bird prijave – obezbedite sebi mesto po najpovoljnijim cenama, uz dodatne besplaten izlete za cak 6 prvih prijavljenih za svaki od termina. U svakom terminu mozete birati aerodrom polaska. U svakom terminu dobiajte paket od cak 6 izleta bez doplate, kao i pun pansion na Pustom ostrvu cak 5 dana! Prilikom prijave placate avio kartu, dok ceo preostali iznos placate tek po dolasku u Aziju lokalnoj turistickoj agenciji organizatoru putovanja. Od obaveznih troskova samo viza koja kosta 50eur, i koja nije potrebna ukoliko imate EU pasos. U ovoj sezoni spremili smo cak 4 opcije za nasu avanturu Tajne pustih ostrva!

PolazakPovratakCena aranzmana

bez karte

Cena karte

Beograda-Manila

Cena karte

Zagreb-Manila

Cena karte

Skoplje-Manila

04.11.2020.18.011.2020.799e po osobioko 690eoko 650eoko 750e
Za prijavu popunite formu i dobicete instrukcije za placanje

Prijava na putovanje

Globetracker-Expert for Philippines!

Filipini PLUS

Filipini PLUS

Termini polazaka, trajanje i cene

Termini

Pocele su early bird prijave – obezbedite sebi mesto po najpovoljnijim cenama, uz dodatne besplaten izlete za cak 6 prvih prijavljenih za svaki od termina. U svakom terminu mozete birati aerodrom polaska. U svakom terminu dobiajte paket od cak 6 izleta bez doplate, kao i pun pansion na Pustom ostrvu cak 5 dana! Prilikom prijave placate avio kartu, dok ceo preostali iznos placate tek po dolasku u Aziju lokalnoj turistickoj agenciji organizatoru putovanja. Od obaveznih troskova samo viza koja kosta 50eur, i koja nije potrebna ukoliko imate EU pasos. U ovoj sezoni spremili smo cak 4 opcije za nasu avanturu Tajne pustih ostrva!

PolazakPovratakCena aranzmana

bez karte

Cena karte

Beograda-Manila

Cena karte

Zagreb-Manila

Cena karte

Skoplje-Manila

01.1.2020.15.01.2020.799e po osobioko 790eoko 730eoko 800e
16.01.2020.30.01.2020.799e po osobioko 600eoko 600eoko 750e
19.04.2020.03.05.2020.799e po osobioko 600eoko 600eoko 800e
Za prijavu popunite formu i dobicete instrukcije za placanje

Prijava na putovanje

Globetracker-Expert for Philippines!

Filipini PLUS
Filipini PLUS
Filipini PLUS
Filipini PLUS
Filipini PLUS
Filipini PLUS
Filipini PLUS
Filipini PLUS
Filipini PLUS
Filipini PLUS
Filipini PLUS
Filipini PLUS
Filipini PLUS
Filipini PLUS
Filipini PLUS
Filipini PLUS
Filipini PLUS
Filipini PLUS
Filipini PLUS
Filipini PLUS
Filipini PLUS
Filipini PLUS
Filipini PLUS
Filipini PLUS
Filipini PLUS
Filipini PLUS