17 dana
Trajanje
Vise termina polaska
Grupni polazak
Bez doplate!
Fakultativni izleti
Garantovan
polazak

Tajne pustih ostrva

Filipini 1949

Neodoljivi Filipini tokom cele turisticke sezone! Posetite nas omiljeni arhipelag u nekom od termina tokom turisticke sezone sa idealnim vremenskim uslovima! Budite Robinson Cruso na pustom ostrvu 4 dana! Plivajte sa najvecim ribama na svetu – kit ajkulama! Opustite se na najlepsim plažama, otrkijte na koji način se odvija život u autentičnim selima, a ostanite prisebni u haosu velikog grada, pokažite Filipincima Vaše pevačko umeće i zapevajte karaoke u lokalnom kafeu, đuskajmo opijeni ritmom tagalong benda i vrelinom magičnih Filipina. Nakon toga istražujemo mistični arhipelag na kojem ćemo vreme provesti u harmoniji sa prirodom, tamo otkrivamo tajne, tajne pustih ostrva… Survivor igre,lagune,  netaknute plaže, tropska džungla, palme, kokosi, pesak i toplo more…

Cijene su sa uračunatih 100e popusta po osobi u okviru WEBSHOP promocije za online prijave do 10.10.2023. za bilo koje putovanje u naredne 2 godine.

GlobeTracker EKSPEDICIJA FILIPINI

Cebu


Avanturu zapocinjemo i zavrsvaamo u galvnom gradu ostrva Cebu – Cebu city. Mnogo puta smo posetili Filipine, istraživali ih, lutali njima, i što je najbitnije od svega, mnogo ih zavoleli. Sve to je oblikovalo ovu avanturu da bude posebna, da u svakom pogledu bude vrhunska i predstavljena sa ljubavlju. Teško je ovaj arhipelag opisati, jos teže objasniti šta Vas sve čeka ako nam se pridružite u avanturi vreli Filipini…

 

Palawan

Na našem putu je i čarobni, neistraženi Palawan. Tajni svet sa netaknutim plažama, stotine pustih ostrva koja čekaju da ih istražimo, skrivene uvale, podvodne pećine, trek kroz guste džungle, survivor, plemenske vatre, palme, beo pesak, toplo more…


Pusta ostrva

Ovo ostrvo ispunjava san mnogih o odmoru na pustoj plaži u hladu kokosove palme. Slede dani opuštanja i uživanja daleko od civilizacije, bez struje, galame, stresa… u pravom Robinson Crusoe osećaju možete ili čitati knjigu u ležaljci razapetoj izmedju dve palme, ići na pecanje, istraživati okolna pusta ostrva, snorklati… Postoje prostorije za tuširanje u prirodnom stilu, kao i toalet. Živimo u skladu sa prirodom, domaćini nam spremaju veoma ukusnu hranu…

Pusta ostrva nova godina globetracker

 

Plivanje sa kit ajkulama

Poseta vodopadu Tumalog i kraći treking, zatim poseta privatnom ostrvu Sumilon koje je pravi raj, a naravno najuzbudljiviji će biti početak drugog dana, kada ustajemo vrlo rano i odlazimo na plivanje sa najvećim ribama na planeti-bliski susret sa Whale Sharkom na njenom terenu.

Cene, termini, trajanje

Najniza cena putovanja na Filipine u trajanju od 16 dana/13 noci sa cak 6 izleta bez doplate, kao i punim pansionom na Pustom ostrvu cak 5 dana iznosi 1899e po osobi ili vise u zavisnosti od odabranog termina i grada polaska.

U cenu je ukljuceno:

Povratna aviokarta sa svim taksama, prtljagom, orbocima i jednim kratkim presedanjem

Aviokarte unutar Filipina

Dorucak

9 nocenja u hotelskom smestaju

4 noćenja PUN PANSION u dvo/trokrevetnim šatorima na “Tam Tam” arhipelagu

Plivanje sa kornjačama na Tam Tam arhipelagu

Istraživanje skrivenih plaža i laguna u El Nido arhipelagu

Poseta ribarskom selu i vodopadima

Odlazak na plažu “7 comando”

Sve takse

Svi transferi

Imate pitanje ili želite da se prijavite?

Zahtjev za ponudom

Sastavite ponudu i ako cijena odgovara popunite zahtjev za ponudom i dobićete detaljnu ponudu sa svim informacijama. Prilikom prijave se plaća oko 999e po osobi. Sve takse su uvijek uključene. Telefonske konsultacije su moguće isključivo nakon popunjenog Zahtjeva za ponudom i prijema zvanične ponude, uz prethodno zakazivanje termina za telefonske konsultacije.

Cijene su sa uračunatih 100e popusta po osobi u okviru WEBSHOP promocije za online prijave do 10.10.2023. za bilo koje putovanje u naredne 2 godine.
 Aviokarta sa svim taksama, obrocima, prtljagom i 1 presedanjem
 Smestaj u 3* hotelima
 Dorucak
 Vodic
 Transferi
 Paket od cak 15 aktivnosti o obilazaka BEZ DOPLATE
 Paket od cak 10 fakultativnih izleta BEZ DOPLATE
 Popust od 100e za online prijave
0,00 €
*Popust za decu 6-11 godina 50e

Globetracker-Expert for Philippines!

Additional information

DržaveFilipini
1

Dan 1

Let iz grada po izboru za Filipine u večernjim satima

2

Dan 2

U večernjim satima stižemo na arhipelag vrelih Filipina.Sledi 15 dana pravog miksa istinske avanture i uživanja na pustim tropskim plažama. Noćenje.

3

Dan 3

Ustajemo rano i nakon doručka odlazimo na upoznavanje sa prestoicom Filipina – Rizal Park, Intramuros,Manila Bay i naravno jedna nezaboravna vožnja “Jepneijem” , gradskim prevozom karakterističnim za Filipine,od kojih je svaki unikatno umetničko delo. Kasno popodne odlazimo na aerodrom i letimo za Palawan (Puerto Princesu), smeštamo se u hotel, odlazimo do centra grada,šetnja,večera…

4

Dan 4

Prava avantura sledi na Palawanu, oblasti na Filipinima sa fascinantnom prirodom. U toku prepodneva minivanovima krećemo put El Nida (oko 5h vožnje), smeštamo se i nakon ručka odlazimo ili na najpopularniju gradsku plažu Las Cabanas ili čamcem do popularne poluostrvske plaže “7 comando”, veče imamo da po želji provedemo u salonima za masažu ili uživajući u Filipinskoj muzici uživo.

5

Dan 5

Sledi izlet poznatom po neverovatnom arhipelagu koji sadrži po mnogima najfascinantnije morske prizore na svetu. Istražujemo zalive, masivna ostrva koja skrivaju plave lagune, koralne bašte, kupamo se na prelepim plažama.
Pogledajte nekoliko fotografija iz vazduha koje Vam mogu dočarati lepotu Palawana, a koje smo načinili na prethodnoj avanturi.

6-10

Dan 6-10


Nakon doručka šestog dana terenskim vozilom krećemo u malo selo odakle čamcem odlazimo do poluostrva koji sa okolnim ostrvcima čini “Tam-Tam arhipelag”, našeg novog doma u naredna četiri dana. Smeštamo se u izolovanom smeštaju na pustoj plaži. Smeštaj je u velikim dvo i trokrevetnim šatorima, zbog malog smeštajnog kapaciteta u većini šatora će biti po tri osobe (parovi dobijaju doobl). Šatori su veoma praktični i komforni, sa krevetom unutra. Slede dani opuštanja i uživanja daleko od civilizacije,bez struje,galame,stresa… u pravom “Robinzon Cruso” osećaju možete ili čitati knjigu u ležaljci razapetoj između dve palme, ići na pecanje,istraživati okolna pusta ostrva,snorklati… Postoje prostorije za tuširanje u prirodnom stilu, kao i toalet. Živimo u skladu sa prirodom, domaćini nam spremaju veoma ukusnu hranu a postoji opciona mogućnost da po želji vrvenim kanuima odemo na neko od mnoštva punih ostrva netaknutih u pravom smislu te reči i na njemu provedemo noć.Desetog dana, nakon doručka, vraćamo se na kopno gde nas čekaju minivanovi i oko 3h put do Puerta Princese. Smeštaj u hotel, noćenje.
11

Dan 11

Letimo za Cebu de dan po želji provodimo u istraživanju ili relaxu.

12-13

Dan 12-13


Rano ujutru samo sa malim račnevima i stvarima spremnim za dva dana pešačimo desetak minuta do autobuske stanice i krećemo na oko 3 i po časovnu vožnju do Osloba gde ćemo noćiti u simpatičnom guesthousu. Imamo dva dana za par atrakcija u okolini ovog sela, a to su poseta vodopadu Tumalog i kraći treking, zatim poseta privatnom ostrvu Sumilon koje je pravi Eden, a naravno najuzbudljiviji će biti početak drugog dana kada ustajemo veoma rano i odlazimo na plivanje sa najvećim ribama na palneti – bliski susret sa Whale Sharkom na njegovom terenu. Drugog dana u toku popodneva se vraćamo za Cebu. Noćenje.

14

Dan 14


Povratak za Manilu, vreme do večernjeg leta možete iskoristiti u SM megamolu – najvećem šoping molu u Aziji gde osim markiranih stvari možete kupiti i suvenire,a naravno i koja masaža pred povratak će dobro doći. Odlazak na aerodorm.
15

Dan 15


Dolazak u Beograd/Podgoricu i kraj jedne sjajne avanture.
Imate pitanje ili želite da se prijavite?

Zahtjev za ponudom

Sastavite ponudu i ako cijena odgovara popunite zahtjev za ponudom i dobićete detaljnu ponudu sa svim informacijama. Prilikom prijave se plaća oko 999e po osobi. Sve takse su uvijek uključene. Telefonske konsultacije su moguće isključivo nakon popunjenog Zahtjeva za ponudom i prijema zvanične ponude, uz prethodno zakazivanje termina za telefonske konsultacije.

 Aviokarta sa svim taksama, obrocima, prtljagom i 1 presedanjem
 Smestaj u 3* hotelima
 Dorucak
 Vodic
 Transferi
 Paket od cak 15 aktivnosti o obilazaka BEZ DOPLATE
 Paket od cak 10 fakultativnih izleta BEZ DOPLATE
 Popust od 100e za online prijave
0,00 €
*Popust za decu 6-11 godina 50e

Globetracker-Expert for Philippines!

🎁 BESPLATNI IZLETI !!!

Kada ste poslednji put bili na putovanju na kome niste morali da doplacujete za izlete ?

U cilju promocije i negovanja avanturstickog turizma i lokalne zajednice, ukinuta je doplata za pojedine izlete – samo za vas, paket izleta koje navodimo u nastavku BESPLATNO !

Osim redovnih, imamo samo za vas autenticne izlete kojih NEMA u ponudi lokalnih agencija

Pogledajte u nastavku sta smo pripremili za vas.

Neverovatno iskustvo ove adrenalinske avantura ce vam dozivotno ostati u secanju. Plivanje u drustvu “okeanskih dzinova” ce visoko podici lestvicu stvari koje mozete uraditi da se telo jednostavno najezi od kolicine uzbudjenja.

✅Transfer od smestaja do luke ✅Taxa ✅Camac ✅Oprema ✅Vodic

Izlet u kojem cemo istinski uzivati u lepotama kristalno cistog mora i vrelini ovog rajskog arhipelaga.

Plivamo sa dzinovskim kornjacama, kupamo se na pescanom sprudu i mazimo prelepe morske zvezde svih boja i velicina.

✅ Camac ✅Oprema ✅Vodic

Upoznajmo stanovnike ruralnih Filipina i kako se odvija zivot u jednom ribarskom selu daleko od civilizacije.

Idemo na kraci trekking do osvezavajuceg vodopada. Prolazimo kroz sume palmi i uzivamo u ovom fantasticnom danu

✅Transfer tradicionalnom filipinskom “pirogom”  ✅Vodic ✅Kraci Treking   

Jedan od “highlightsova” ovog putovanja… istrazivanje fascinantnog arhipelaga u okolini El Nida.

Mnostvo ostrva, laguna, skrivenih plaza, pecina, kristalno cistog mora…. Po mnogima arhipelag koji krije neke od najlepsih morskih prizora na svetu. Uzivacete maximalno 🙂

✅Transport pirogom  ✅Rucak ✅Oprema ✅Vodic

Poludnevno uzivanje na jednoj od najlepsih plaza u okolini El Nida do koje se moze stici samo camcem.

✅Povratni transfer pirogom  ✅Vodic

NAPOMENE u vezi sa izletima:

-U nekim danima su dva u nekim 3 izleta, na najbolji moguci nacin kombinujemo za vas, zelimo da vas upoznamo sa lepotama arhipelaga vrelih Filipina, ali i da imate samo vase dane.

-Vodic je zaduzen da planira i organizuje izlete u skladu sa njegovom procenom uzimajuci u obzir plime i oseke, vremensku prognozu, dostupnost prevoza, slobodna mesta na lokalitetima itd i nije obavezan da obrazlaze zasto se krece tada, zasto ne moze sutra, zasto ne moze kasnije…

-Izleti NISU OBAVEZNI, oni su besplatni i vase je pravo da ako vam se na neki od izleta ne ide ili ste spreceni iz bilo kog razloga, ako vam se za neki ne ustaje rano itd… vi ga mozete preskociti i provesti dan kako vama najvise prija.

Globetracker-Expert for Philippines!

Za prijavu popunite formu i dobicete instrukcije za placanje

Prijava na putovanje

 Aviokarta sa svim taksama, obrocima, prtljagom i 1 presedanjem
 Smestaj u 3* hotelima
 Dorucak
 Vodic
 Transferi
 Paket od cak 15 aktivnosti o obilazaka BEZ DOPLATE
 Paket od cak 10 fakultativnih izleta BEZ DOPLATE
 Popust od 100e za online prijave
0,00 €
*Popust za decu 6-11 godina 50e

Globetracker-Expert for Philippines!

Filipini
Filipini Palawan GlobeTracker avantura
Filipini Palawan GlobeTracker avantura
Filipini Palawan GlobeTracker avantura
Filipini Palawan GlobeTracker avantura
Filipini Palawan GlobeTracker avantura
Filipini Palawan GlobeTracker avantura
Filipini Palawan GlobeTracker avantura
Filipini Cebu Plivanje sa kit ajkulama GlobeTracker Avantura cena na popustu