Ako ste ikada razmišljali o pravoj avanturističkoj ekspediciji u kojoj ćete se družiti sa autentičnim plemenima, ići na safari i posmatrati sa samo par metara surovi lanac ishrane u divljini afričke savane, sa strahopoštovanjem se diviti vrhovima Kilimandžara dok šetate kroz plantaže kafe i banana, upoznati tradicionalan način života stanovnika pitomih afričkih sela, istraživati tropsko ostrvo, i na kraju na pustoj plaži u hladu kokosove palme sumirati utiske, sada je pravo vreme da to i ostvarite… Afrika zove. Upoznaćemo na najbolji način pravo srce i dušu crnog kontinenta avanturom koju je malo ljudi imalo priliku da doživi… Iskoristite naše bogato iskustvo, znanje i strast, i pridružite se ovoj neverovatnoj i nezaboravnoj pustolovini po ceni nižoj nego ikada!

Safari – BEZ doplate

Serengeti je oblast koja se prostire na severu Tanzanije i jugozapadu Kenije. Jedno od najboljih mesta na planeti za safari, i mesto gde se snimaju dokumentarci koje gledamo na Nacionalnoj geografiji. Neverovatna koncentracija svih životinja u svom prirodnom staništu – lavovi, leopardi, nilski konji, slonovi, žirafe, razne vrste ptica…

Safari u Keniji sa all inclusive odmorom u Mombasi

Safari u Keniji sa all inclusive odmorom u Mombasi

Najbolji safari u cak 3 nacionalna parka - Serengeti, Lake Naivasu i Lake Naikuru! Odmor ALL INCLUSIVE u tropskoj Mombasi!
Bez doplate!
Garantovano
Vise termina
Safari Kenija, Kilimandžaro i  Zanzibar

Safari Kenija, Kilimandžaro i Zanzibar

Van klasičnih turističkih tura, na autentičan način doživite lepote crnog kontinenta. Afrika zove - najbolji safari, Kilimandžaro, tropski Zanzibar...
Garantovano
Vise termina
17 dana
Kenya WILDLIFE

Kenya WILDLIFE

Najbolji safari u cak 3 nacionalna parka - Masai Mara,  Naivasa i Lake Naikuru! Poseta sirotistu za slonove i atrakcije u okolini Nairobia!
Bez doplate!
Garantovano
06.07.2019.