Nismo najjeftiniji nego najbolji!
zanzibar safari

Kvalitet na prvom mestu!

Ono sto je najjeftinije, nije uvek i najbolje. Cene nasih putovanja nisu najnize na trzistu, ali su najpovoljnije kada se pogleda sta je sve uracunato u cenu! Kod nas ne postoje putovanja po sablonu „AVIO+TAKSE+SMESTAJ+VODIC“ u okviru kojih putnici osim avio karte i kreveta ne dobijaju nista, vec na licu mesta mora da se doplacuje za sve.  Zelimo da svaki putnik dozivi najbolje od putovanja, upozna destinaciju na pravi nacin, i uziva u kvalitetnom smestaju i velikom broju izleta bez doplata. Ako Vam je bitno samo da platite najnizu cenu na ustrb kvaliteta i sadrzaja, da budete u losijem smestaju, da ne budete na najlepsim plazama, ne zelite da idete na izlete vec sve vreme na jednom mestu itd onda nasa putovanja nisu pravi izbor za Vas.

Izleti BEZ doplate

Nasa putovanja na daleke destinacije su pre svega avantursticka, sa ciljem da se upozna na pravi nacin destinacija koja se posecuje ali i pomogne lokalnoj zajednici i zemljama u razvoju. Iz tog razloga, nasa putovanja uvek ukljcuju paket izleta bez doplate. Primera radi, cena putovanja na Zanzibar krece vec od 329e + avio karta i ukljucuje izmedju ostalog i paket od cak 10 izleta cija je trzisna cena preko 300$! Safari putovanja uvek ukljucuju safari bez doplate! Putovanja kao sto su Filipini, Mombasa, Tajland i ostala takodje imaju minimum 6 izleta besplatno! Pojedina putovanja kao sto su Madagaskar ili Wildlife Kenya podrazumevaju SVE izlete bez doplata!

Hotelski smestaj

Sva nasa putovanja podrazumevaju smestaj hotelskog tipa, sa minimum 3*, ne retko sa 4* ili vise. Usluga je uvek na bazi nocenja sa doruckom (osim ako drugacije nije naznaceno), a putnici mogu birati da li zele dvokrevetnu/trokrevetnu/cetvororkevetnu sobu. Individualni putnici nemaju nikakvih doplata!

Sigurnost

Putnicima nudimo najvecu sigurnost – avio karte placate direktno avio kompaniji, a ceo preostali iznos tek po dolasku na destinaciju direktno lokalnoj turistickoj agenciji organizatoru putovanja

Iskustvo

Sve destincije u ponudi poznajemo kao svoj dlan, a svi vodici imaju orgromno iskustvo. Takodje, sa grupom su i lokalni vodici. A ima li neko ko ne zna za cuvenog Ljubceta Filipinca/Zanzibarca/Vanzemaljca? 🙂

Garancije

Jedini u regionu dajemo garanciju na sve polaske! To znaci da nema otkazivanja putovanja u slucaju nedovoljnog broja prijavljenih, ili pomeranja datuma putovanja. Sve cene su fiksne i zagarantovane i promena cene nakon prijave ni u kom slucaju nije moguca! To znaci da kod nas ne postoji u uslovima putovanja ovako nesto:

Dakle, kada putjete sa nama tada za svoj novac sigurno dobijete putovanje koje ste zeleli, bez brige da cete umesto putovanja dobiti svoj novac nazad i to 5 dana pred put. Takodje, mozete uskladiti svoje godisnje odmore i ostale obaveze prema zeljenim terminima putovanja, bez brige da ce doci do nekih pomeranja datuma.

Razlog za to je jednostavan, putnici prepoznaju kvalitet i vremenom smo postali sinonim za putovanja na daleke destinacije i eksperti za Afriku, tako da su nase grupe uvek pune bez obzira sto imamo najveci broj grupnih polazaka 🙂