Bez doplate!
Fakultativni izleti
17 dana
Trajanje
Uskoro
Grupni polazak
U pripremi
putovanje
Kids friendly
putovanje

The best of Indokina

Tajland Malezija Kambodža

Neka Vam ova zima bude totalno drugačija od svih koje pamtite. Zamenite sneg za sunce i provedite zimske dane pod toplim nebom Tajlanda i Kambodže. Otkrijte sa nama najlepše delove Indokine i doživite popularne destinacije na pravi Globetracker način!

Od modernog Kuala Lumpura, misticnog Angkor Wata sa hramovima zaboravljenim u vremenu, preko plutajucih sela, kupanja na vodopadima i haosa Bangkoka… pa sve do opustanja na najlepsim plazama i ostrvima Tajlanda.

 

 

Imate pitanje ili želite da se prijavite na putovanje Indokina?

Pozovite nas

Poziv/Viber/WhatApp/SMS +381 66 00 32 82

 

Additional information

DržaveKambodža, Malezija, Tajland
1

Dan 1

Let iz Beograda/ Zagreba sa presedanjem za Kuala Lumpur

2

Dan 2

Dolazak u Kuala Lumpur i transfer do smeštaja. Odmor i relaksacija nakon dugog puta na infinity bazenu sa neverovatnim pogledom na panoramu grada. Slobodno veče je predviđeno za obilazak lokalnih noćnih marketa i restorana sa najraznovrsnijom kuhinjom Kine, Tajlanda i Malezija. Noćenje.

3

Dan 3

Dan predviđen za obilazak Batu Caves na periferiji grada, najstariji hindu hram smešten u pećini koji je posvećen indijskom bogu rata Murugan-u. Na ulazu u pećinu se nalazi njegova statua visoka 43m. U povratku u grad obilazimo Central Market, Sultan Abdul Samad zgradu koja je jedan od najvažnijih istorijskih obilježja centralnog dela Kuala Lumpura. Obavezan obilazak Petronas Twin Towers, najviših kula bliznakinja na svetu 452m koje su spojene mostom dužine 58m. Pravimo nezaboravne fotke i ostatak dana po želji koristimo za odlazak u botaničku baštu ili obilazak ogromnog Aquaria KLCC.  Slobodno veče. Noćenje

4

Dan 4

Tokom dana odlazimo na aerodrom i letimo za Kambodžu.

U kasnim popodnevnim satima stižemo u simpatični Siem Reap. Smeštamo se u hotel, kratak predah nakon čega odlazimo do centra i noćnog marketa- dobro mesto za kupovinu i prilika da probamo jeftinu uličnu hranu.

Po želji odlazimo na “Apsara show”. Opustite se u gradu večeras u iščekivanju sutrašnje posete Angkoru.

5

Dan 5

Ustajemo rano i malenim triciklima odlazimo do Angkora gde čekamo izlazak sunca, zaista čarobno iskustvo i sjajan osećaj . Nastavak lutanja po džungli i pronalaženje skrivenih hramova obraslih u prašumi.

Krećemo u istraživanje drevnog grada -Angkor Wata, kompleksa hramova izgrađenih u 12-om veku, ali dugo vekova izgubljenom i zaraslog u gustu džunglu. Otkrijte čarobne hramove Angkora, gde se razne legende i priče sudaraju po umetničkim reljefima stare prestonice Kmerskog carstva, po nama jednog od najfascinatnijh  mesta na planeti.

6

Dan 6

U današnjem danu predviđen je fakultativni izlet u plutajuće selo Kampuh Pluh.

Transport triciklima kroz predivnu prirodu i lokalne zaseoke do obala jezera gde prelazimo u čamce i upućujemo se prema plutajućem selu. Vozimo se čamcima kroz ulice ovog sela i posmatramo kako se odvija život na jezeru.

Lavirinti vodenih ulica sa kolibama od pruća  koje stoje na  drvenim štulama, svaka sa terasicom i prijateljskim meštanima koji nas pozdravljaju  dok se deca vraćaju iz škole, ribari iz lova, žene u plutajućim prodavnicama prolaze selom i prodaju voće i povrće. Popodne se vraćamo na kopno u smeštaj. Uveče odlazak na noćni market i relax u nekom od barova sa muzikom uživo.

7

Dan 7

Napuštamo Kambodžu i kopnenim putem krećemo ka Bangkoku (cca. 9 sati / 450 km).

Smeštamo se u hotel, slobodno veče. Noćenje

8-9

Dan 8. i 9.

Dva dana u metropoli koja je  po mnogima najfascinantniju u celoj Aziji, energija koju treba doživeti… Obilazimo znamenitosti “anđeoskog grada”, veliku palatu, hram ležećeg bude, zujimo po ulicama u malenim Tuk Tukovima, plovimo kanalima reke Čao Praja, posmatramo kako se odvija svakodnevnica na reci, kupujemo tropsko voće sa plovećih pijaca, uživamo u haosu famoznog kvarta “Kao San Roada”,masaže, Tajlandska kuhinja….susret sa mnogim čarima Tajlanda. Drugog dana je predviđen odlazak u regiju Kanchanaburi sa obilaskom istorijskog mosta na reci Kwai i poseta nacionalnom parku Erewan sa prelepih sedam nivoa vodopada na kojima ćemo se kupati.

Povratak u Bangkok u večernjim satima, slobodno veče. Noćenje

10-13

Dan 10. do 13.

Ujutru odlazimo na aerodrom i letimo za Krabi, transfer sa aerodroma do smeštaja u malom primorskom gradiću Ao Nang. Uživamo u prelepim plažama Railey beach, divnim specijalitetima južnog Tajlanda i nezaobilaznoj masaži.

Prilika da posetimo i okolna ostrva, čuveni Phi Phi, James Bond ostrvo. Zasluženi odmor nakon uzbudljivih avantura po jugoistočnoj Aziji.

14-17

Dan 14. do 17.

U jutarnjim časovima polazak sa mini busom iz Ao Nanga, dolazak na feri i transfer na prava rajska ostrva – Koh Lipe.

Ostrvo za svaku preporuku.  Četiri dana samo za vas. Plivajte ili ronite u kristalno čistom moru, opustite se na pesku uz knjigu i pijuckajte koktel dok zalazi sunce. Imaćete puno slobodnog vremena da napravite za Vas savršene dane za uživanje.

18

Dan 18.

U toku dana u zavisnosti od vremena leta  povratak na kopno, odlazak na aerodrom i let za Bangkok.

Slobodne aktivnosti. Noćenje

19

Dan 19.

Slobodan dan da se od Tajlanda oprostite onako kako vi želite,  šoping centri, suveniri, masaže…odlazak na aerodrom Suvarnaburi u večernjim časovima i povratak kući.

20

Dan 20.

Kraj nezaboravne avanture i povratak u Beograd/Zagreb.

Imate pitanje ili zelite da se prijavite na putovanje Indokina?

Pozovite nas

Poziv/Viber/WhatApp/SMS +381 66 00 32 82

Da, potrebne su. Putnici će na vreme dobiti sve neophodne instrukcije za dobijanje viza.
Nije obavezna ali je potrebno to proveriti sa Institutom za javno zdravlje.
Kupovina karte je jedini trošak do polaska na putovanje. Po dolasku na Tajland, odnosno na početku putovanja, plaća se prva rata lokalnoj turističkoj agenciji. Ostatak se plaća po dolasku na Tajland.
Većina smeštaja ima uslugu pranja veša koja se plaća.
I jedno i drugo je u redu, možda je najbolja opcija kofer, ali na točkiće.
Na većini aktivnosti i tokom tura će biti dostupni lokalni turistički vodiči koji će se truditi da vas upoznaju sa informativnim i zanimljivim detaljima o turi, lokalitetima, kulturi naroda itd. Globetracker pratioc grupe odlično poznaje destinaciju i on služi da vam olakša boravak, da vam pruža praktične i servisne informacije, da bude tu za vas, on je veza između lokalnih saradnika i organizatora i grupe… I trudi se da doživite i zavolite destinaciju upoznajući vas sa svim prelepim mestima koje smo tokom brojnih poseta otkrili. Ali imajte na umu da njegova uloga nije da vam priča istorijske i ostale edukativne činjenice o destinaciji.

Nije obavezno, ali  je nasa iskrena preporuka i savet

Minimalno sto morate imati je polisa zdravstveno osiguranja koja pokriva eventualne hitnu medicinsku pomoc.

Globetracker ne pruža usluge osiguranja i neće biti odgovoran za vaše zdravlje i zdravstveno stanje, niti je duzan da pokriva troskove lekarskih pregleda i medicinskih usluga (od banalnih ali ne tako prijatnih stvari tipa da vas zaboli zub, da vam pozli, da se posecete, stanete na jeza… do ozbiljnijh situacija)

Zdravstveno osiguranje koje ste izvadili pre puta sluzi za to   za to sluzi putno zdravstveno osiguranje.

Pre puta se javite nekoj od osiguravajucih kuca, navedite zemlje koje cete posetiti i raspitajte se o uslovima i koje polise nude. Neke od osiguravajucih kuca su Uniqa, DDOR, Delta Generaly, Winer… Cena  nije prevelika a moze mnogo da znaci, mada je uvek najbolje kada ostane neiskorisceno 🙂

★ Kopiju avionske karte

★ Kopiju pasosa  (pozeljno da je imate i na mejlu )

★ Putnu apoteku(lekove nositi u originalnim pakovanjima). Preporucujemo lekove protiv bolova, zastitu od dijareje (probiotik, aktivni ugalj), antibiotic, lek za spustanje temperature, flaster, zavoj, alcohol, jod i ostale lekove koje eventualno koristite i kod kuce.

★ Putno osiguranje

★Ranac od oko 25L pogodan za izlete tokom avanture, rucni prtljag itd.

★ jedne sportske patike i jedan/dva para papuca

★ Kapa ili šešir

★ Repelent za komarce ( autan je sasvim ok, autan “jungle” sa vecim procentom deeta je jos bolje resenje)

★ Kremu za zaštitu od sunca (preporuča se SPF 30 i veci)

★ Pribor za licnu higijenu (cetkica za zube, pasta, maramice, sapun, ulosci…)

★Baterijska lampa

★ Fotoaparat pozeljno sa dobrim zumom i po mogucstvu rezervnom baterijom

★Power bank externu bateriju( necete svuda moci napuniti svoj telefon, gopro kameru  ili manji fotoaparat)

★ Ručni sat (sa alarmom)

★ Novčanik pojas koji se nosi ispod odece i u kojem drzite nova ci pasos, popularni “Money Belt”

★ Sunčane naočare

★ Mala katanac za kofer ili rajfeslus ranca

★ Travel Adaptor prilagodjen njihovim uticnicama

★ Dobru knjigu ili časopis, za prekratiti vreme u putu ili za uzivanje na plaza

*** Preporučujemo da nakit i dragocenosti koje vam nisu potrebni na avanturi ovog tipa  ostavite kod kuće.

Imate pitanje ili želite da se prijavite na putovanje Indokina?

Pozovite nas

Poziv/Viber/WhatApp/SMS +381 66 00 32 82

Cena ture uključuje:


1.
Smestaj u hotelima 3*
2. Avio prevoz Kuala Lumpur – Siem Reap
3. Avio prevoz Bangkok – Krabi
4. Paket od cak cest izleta:

 • Batu Caves i Kuala Lumpur city tura
 • izlet Erewan nacionalni park + most na reci Kwai
 • Bangkok city tour (velika palata, ploveće pijace, Wat Arun…)
 • Angkor Wat tura
 • Railay Beach
 • Izlet 5 ostrva

5. Transferi
6. GlobeTracker predstavnik

 • Vize
 • Povratnu avio kartu do Kuala Lumpura iz Beograda / Podgorice / Sarajeva / Skoplja / Zagreba
 • Hrana
 • Fakultativni izleti koji nisu navedeni da su u ceni
 • Transferi mimo grupe

Uslovi plaćanja

Kupovina aviokarte je prvi i jedini korak i trošak kojim ste obezbedili mesto u grupi i možete mirno čekati polazak. Za kupovinu aviokarte Vam pruzamo svu potrebnu podrsku i pomoc. Svi ostali troškovi (osim lokalnih aviokarata) se plaćaju na Tajlandu lokalnoj agenciji organizatoru putovanja.

Prijavljivanje

Prijave nisu otvorene. Preporuka je da se javite na vreme, pogotovo sto je trenutna cena aviokarte niza nego ikada, osim toga bili bi i siguran putnik bez bojazni da se grupa popuni iz razloga sto je limitirana. Možete se prijaviti putem telefona, email-a, lično u GlobeTracker sedištu u Vršcu.

U nastavku su neki od očekivanih smeštaja koji služe SAMO kao orijentir, GlobeTracker zadržava pravo da ih u slučaju nedovoljnog kapaciteta ili nedostatka soba zameni sličnim.

Kuala Lumpur 2 nocenja“MaxHome apartmani”

Kuala Lumpur smestaj
Apartmanski smestaj koji se nalazi u sirem centru Kuala Lumpura, odlicna oaza za odmor nakon napornog dana.
U sklopu zgrade u kojoj su apartmani nalazi se bazen na krovu. Zgrada ima i restoran , kao i wi fi. Apartmani su dvo i trokrevetni sa privatnim kupatilom

Siem Reap 3 nocenja“Hima Boutique Hotel”

Kambodza smestaj
Dobar Hotel na dobroj lokaciji, smesten u lepom vrtu u kojem se nalazi bazen za opustajuce trenutke nakon napornog dana. Poseduje restora, ostavu, bezicni internet… Sobe su dvokrevetne sa privatnim kupatilom i klima uredjajem.

Bangkok 4 noćenja“Red Planet Hotel”

Bangkok 4 noćenja“Red Planet Hotel”
Hotel se nalazi živahnom delu Bangkoka, samo 500 metara od poznatog “Patponga”.Dvokrevetne sobe su sa privatnim kupatilom, klimom i tv-om sa kablovskom televizijom . Hotel poseduje restoran, prostoriju za prtljag i besplatan wi-fi.

Ao Nang 4 noćenja “Cliff View Resort”

Ao Nang 4 noćenja “Cliff View Resort”
Ovaj resort se ne nalazi na plaži, ali ima šatl prevoz do iste. Nalazi se u tropskom vrtu okružen liticama koje su i zaštitni znak i nešto po čemu je Ao Nang prepoznatljiv. Bungalovi su u tajlandskom stilu, poseduju terasu, privatno kupatilo i ventilator. Takodje poseduje i bazen okružen zelenilom sa predivnim pogledom.

Koh Lipe 4 nocenja“Andaman Resort Koh Lipe”

Tajland Malezija Kambodža
Resort se nalazi na samoj prelepoj plaži, pravo mesto za uživanje i zasluženi odmor. Bungalovi raspolažu klima uredjajem i privatnim kupatilom.
VAZNO:bungalovi ce biti na par minuta udaljeni od plaže, nisu u pitanju bungalovi u prvom redu do mora jer im je cena veoma visoka, naši bungalovi su u zadnjem redu resorta.

⭐Vreme prijave u smeštajne objekte zavisi od hotela. Najčešće je check-in oko 14h , a check-out oko 11h, ali to može blago da varira.

⭐Ako stižete letom pre vremena Chek Inna budite spremni da sačekate ulazak u sobe

Smeštaj u Bangkoku, Sieam Repu i Kuala Lumpuru su sasvim pristojnihoteli ili apartmani lokalne kategorizacije od 3 zvezdice, a u AoNangu I Ko Lipeu su bungalovi koji su sastavni deo nekog resorta lokalne kategorizacije 3*

NEMA guesthousa i low budget smeštaja !!!

⭐Ako na put krećete sami što je čest slučaj na našim putovanjima, ne plaćate GARANTOVANO nikakvu doplatu ako pristajete da vam neka putnica/putnik bude cimer u dvokrevetnojsobi.

⭐Možete poslati upit I za jednokrevetnu sobu, i jedino se u tom slučaju to  dodatno doplaćuje.

⭐Ono sto je takođe bitno je da se u istom hotelu sobe ili bungalovi u plažnom resortu mogu znatno razlikovati po kvalitetu, tako da ako neko dobije bolju sobu od vas to je samo “lutrija”, ako ne budete zadovoljni sobom probaćemo da promenimo, a ako ne bude moglo zbog malog kapaciteta I sličnih stvari, zamolilI bi za razumevanje.

Tajland Malezija Kambodža
Tajland Malezija Kambodža
Tajland Malezija Kambodža
Tajland Malezija Kambodža
Tajland Malezija Kambodža
Tajland Malezija Kambodža
Tajland Malezija Kambodža