Nismo najjeftiniji nego najbolji!
zanzibar safari

Kvalitet na prvom mestu!

Cene nasih putovanja nisu najnize na trzistu, ali su najpovoljnije kada se pogleda sta je sve uracunato u cenu! Ne zelimo masovna putovanja po sablonu “AVIO+TAKSE+SMESTAJ+VODIC” u okviru kojih putnici osim avio karte i kreveta ne dobijaju nista.  Zelimo da svaki putnik dozivi najbolje putovanja, upozna destinaciju na pravi nacin, i uziva u kvalitetnom smestaju i velikom broju izleta bez doplata. Ako Vam je bitno samo da platite najnizu cenu na ustrb kvaliteta i sadrzaja, da budete u losijem smestaju, da ne budete na najlepsim plazama, ne zelite da idete na izlete itd onda nasa putovanja nisu pravi izbor za Vas.

Izleti BEZ doplate

Nasa putovanja na daleke destinacije su pre svega avantursticka, sa ciljem da se upozna na pravi nacin destinacija koja se posecuje. Iz tog razloga, nasa putovanja uvek ukljcuju paket izleta bez doplate. Primera radi, cena putovanja na Zanzibar krece vec od 329e + avio karta i ukljucuje izmedju ostalog i paket od cak 10 izleta cija je trzisna cena preko 300$! Safari putovanja uvek ukljucuju safari bez doplate! Putovanja kao sto su Filipini, Mombasa, Tajland i ostala takodje imaju minimum 6 izleta besplatno! Pojedina putovanja kao sto su Madagaskar ili Wildlife Kenya podrazumevaju SVE izlete bez doplata!

Hotelski smestaj

Sva nasa putovanja podrazumevaju smestaj hotelskog tipa, sa minimum 3*, ne retko sa 4* ili vise. Usluga je uvek na bazi nocenja sa doruckom (osim ako drugacije nije naznaceno), a putnici mogu birati da li zele dvokrevetnu/trokrevetnu/cetvororkevetnu sobu. A individualni putnici nemaju nikakvih doplata!

Naravno, izuzetak su putovanja koja podrazumevaju boravak na pustom ostrvu ili kampovanje u prirodi

Sigurnost

Putnicima nudimo najvecu sigurnost – avio karte placate direktno avio kompaniji, a ceo preostali iznos tek po dolasku na destinaciju direktno lokalnoj turistickoj agenciji organizatoru putovanja

Iskustvo

Sve destincije u ponudi poznajemo kao svoj dlan, a svi vodici imaju orgromno iskustvo. Takodje, sa grupom su i lokalni vodici. A ima li neko ko ne zna za cuvenog Ljubceta Filipinca/Zanzibarca/Vanzemaljca? 🙂

Garancije

Jedini u regionu dajemo garanciju na sve polaske! To znaci da nema otkazivanja putovanja u slucaju nedovoljnog broja prijavljenih, ili pomeranja datuma putovanja. Naravno, sve cene su fiksne i zagarantovane i promena cene nakon prijave ni u kom slucaju nije moguca!