Kako do besplatnog putnog zdravstvenog osiguranja
putno zdravstveno osiguranje

Osiguranje nije ukljuceno u cenu, i GlobeTracker se ne bavi prodajom osiguranja. Putno osiguranje mozete kupiti online, kod neke od brojnih osiguravajucih kuca. Osiguranje nije obavezno, ali je nesto sto preporucujemo svim putnicima. Prilikom kupovine je potrebno naznaciti sve drzave u koje putujete. Kao datum pocetka osiguranja navedite datum kada Vam je let, a za datum zavrsetka putovanja navedite datum ulaska u drzavu u kojoj zivite. Osiguranje vazi samo ako se kupi pre polaska na put.

Putno zdravstveno osiguranje – odabir osiguravajuce kuce

Postoji dosta osiguranja koja nude putno zdravstveno osiguranje, i cena kod svih je skoro identicna. Ono sto se razlikuje su razne klauzule, fransize i ucesca u steti.

Neka od osiguranje kod kojih mozete kupiti putno osiguranje za Zanzibar ili neku drugu destinciju su:

Zdravstveno osiguranje za put mozete kupiti online, po istoj ili nizoj ceni nego u ekspoziturama osiguranja. Polisu mozete platiti online, ili uplatom na racun u bilo kojoj posti ili banci.

Besplatno uz platne kartice

There ain’t no such thing as a free lunch! Ipak, ako ste korisnik usluga pojedinih banaka, mozete uz odredjene platne kartice dobiti besplatno osigiranje. Najcesce je to osiguranje za Evropu, ali pojedine banke daju besplatno putno osiguranje za skoro sve drzave na svetu, ukljucujuci i sve drzave koje su u ponudi nasih putovanja.

Ukoliko ste korisnik Banca Intesa tacnije, ako imate neku od sledecih kartica AMERICAN EXPRESS GREEN, AMERICAN EXPRESS GOLD ili VISA PLATINUM besplatno dobijate karticu putnog zdravstvenog osiguranja za ceo svet* od DDOR Osiguranja, sa asistencijom i podrškom na putovanju koju pruža Europe Assistance, a koju sve ambasade prihvataju kao dokaz o zdravstvenom osiguranju potrebnom prilikom odobravanja viza. Ovaj paket osiguranja odnosi se i na članove vase uže porodice, kada putuju sa vama. Za korisnika American Express Green kartice ovo osiguranje pokriva i nezgode na rekreativnom skijanju.