Ko smo mi
Upravni odbor GlobeTracker

Mi smo nova generacija travel eksperata. Koristimo najmodernije tehnologije i nas ogroman know-how da dizajniramo grupna putovanja na daleke destinacije prilagodjena svakom pojedincu. Digitalizujemo proces od prijave na putovanje do polaska na putovanje. Odbijamo da se uoblicimo u zastarele „travel agency“ okvire iz proslog veka, vise od onoga sto je zakonski minimum. Kreiramo udruzenje putnika umesto da putnike tretiramo kao musterije. Putnicima pruzamo najvecu sigurnost u regionu.

Nasa misija je da sto veci broj putnika iz citavog regiona upozna ceo svet, pomazuci time razvoj lokalnih zajednica u nerazvijenim drzavama. Podsticemo konstantan dumping cena kako bi putovanja na daleke destinacije bila moguca i putnicima sa prosecnom domacom platom. Zahvaljujuci nama putovanja na daleke destinacije sirom sveta vise nisu privilegija samo bogatih.

Moje ime je Vladimir Poposilov, ali sam poznatiji kao Ljubce (Filipinac, Zanzibarac, Vanzemaljac…). Predsednik sam i jedan od osnivaca udruzenja GlobeTracker. Vise o nama pogledajte u prilogu televizije Prva:

Ako nisam na Zanzibaru, ili Filipinima, ili Komorima, ili Madagaskaru, ili Tajlandu, ili Palau, ili Etiopiji, ili Sri Lanci, ili Ugandi, ili Maldivima, ili Keniji, ili Senegalu, ili Beninu onda me mozete pronaci u GlobeTacker office-u na adresi Dvorska 45, Vrsac