Ko smo mi
Upravni odbor GlobeTracker

Mi smo nova generacija travel eksperata. Koristimo najmodernije tehnologije i naš ogroman know-how da dizajniramo grupna putovanja na daleke destinacije prilagođena svakom pojedincu. Digitalizujemo proces od prijave na putovanje do polaska na putovanje. Odbijamo da se uobličimo u zastarjele “travel agency” okvire iz prošlog vijeka, više od onoga što je zakonski minimum.

Naša misija je da što veći broj putnika iz čitavog regiona upozna cio svijet, pomažući time razvoj lokalnih zajednica u nerazvijenim državama. Podstičemo konstantan dumping cijena kako bi putovanja na daleke destinacije bila moguća i putnicima sa prosječnom domaćom platom. Zahvaljujući nama, putovanja na daleke destinacije širom svijeta više nisu privilegija samo bogatih.

Moje ime je Vladimir Popošilov, ali sam poznatiji kao Ljupče (Filipinac, Zanzibarac, Vanzemaljac…:). Predsjednik sam i jedan od osnivača TA GlobeTracker iz Crne Gore. Više o nama pogledajte u prilogu televizije Prva:

Ako nisam na Zanzibaru, ili Filipinima, ili Komorima, ili Madagaskaru, ili Tajlandu, ili Palau, ili Etiopiji, ili Sri Lanci, ili Ugandi, ili Maldivima, ili Keniji, ili Senegalu, ili Beninu… onda me možete pronaći u GlobeTacker office-u na adresi Hercegovacka BB, Podgorica, Crna Gora