U svim terminima za sve putnike svih 15 izleta BEZ doplate!
Zanzibar Tajland Aranzmani putovanje cene popust

Nastavljamo da pomeramo granice – SVI IZLETI ZA SVE PUTNIKE U SVIM TERMINIMA BEZ DOPLATE! Ukljuceni su cak i premijum izleti, cak i sve ulaznice!

Pored toga, jedini u regionu imamo grupne i zagarantovane polaske za Zanzibar na 7 dana i cesce koje putnici mogu u potpunosti prilagoditi sebi odabirom od 7 do 77 nocenja, 2* ili 4* smestaja sa doruckom ili polupansionom!

Plivajte sa delfinima na jugu Zanzibara, krenite na “Blue Safari”, uživajte u afričkoj kuhinji, “navalite” na papaju, ananas i avokado. Upoznajte crvene Colobus majmune, stanovnike Jozani šume koji se osim ovde ne mogu videti nigde na svetu. Zagrlite gigantske kornjače, jedine stanovnike obližnjeg Prison ostrva. Izgubite se u lavirintima ulica kamenog grada i zviždućući neku melodiju grupe Queen pronađite kuću u kojoj je rodjen Freddie Mercury… Stone Town je glavni i jedini grad na Zanzibaru i gotovo da se nije promenio u poslednjih 200 godina. U njemu pronađite tragove ne tako davne burne prošlosti. Pre samo 100 godina na Zanzibaru, u Kamenom gradu, se nalazila najveća pijaca robova na koju su dovođeni robovi iz čitave Afrike.