U svim terminima za sve putnike svih 10 ili15 izleta BEZ doplate!
Zanzibar Tajland Aranzmani putovanje cene popust

Nastavljamo da pomjeramo granice – SVI IZLETI ZA SVE PUTNIKE U SVIM TERMINIMA BEZ DOPLATE! Ukljuceni su čak i premijum izleti, čak i sve ulaznice!

Pored toga, jedini u regionu imamo grupne i zagarantovane polaske za Zanzibar na 7 dana i češće, koje putnici mogu u potpunosti prilagoditi sebi odabirom od 7 do 77 noćenja, 2*,3* ili 4* smještaja sa doručkom ili polupansionom! Putnici koji odaberu 2* smestaj imaju 10 izleta BEZ doplate, dok putnici koji odaberu 3* ili 4* smestaj imaju svih 15 izlta BEZ doplate ukljucujuci i 5 premium izleta!

Plivajte sa delfinima na jugu Zanzibara, krenite na “Blue Safari”, uživajte u afričkoj kuhinji, “navalite” na papaju, ananas i avokado. Zagrlite gigantske kornjače, jedine stanovnike obližnjeg Prison ostrva. Izgubite se u lavirintima ulica kamenog grada i zviždućući neku melodiju grupe Queen pronađite kuću u kojoj je rodjen Freddie Mercury… Stone Town je glavni i jedini grad na Zanzibaru i gotovo da se nije promijenio u poslednjih 200 godina. U njemu pronađite tragove ne tako davne burne prošlosti. Prije samo 100 godina na Zanzibaru, u Kamenom gradu, se nalazila najveća pijaca robova na koju su dovođeni robovi iz čitave Afrike.