Deset razloga zašto da odaberete GlobeTracker
GlobeTracker udruzenje gradjana

GlobeTracker ima najveće iskustvo za daleke destinacije širom Afrike i Azije! Postoji najmanje 10 razloga zašto da odaberete GlobeTracker za svoje egzotično putovanje. U nastavku slijedi šta je to što nas izdvaja od ostale ponude na tržistu i zašto je GlobeTracker ekspert za avanturu!

 1. GlobeTracker, jer imamo najveci broj putnika na daleke destinacija u poredjenju sa svim agencijama u čitavom EX YU regionu!
 2. GlobeTracker, jer jedini u čitavom EX YU regionu ne zadržavamo pravo promjene termina polaska putovanja na Zanzibar – termin polaska je zagarantovan.
 3. GlobeTracker, jer dobijate pomoć oko svega! Odmah nakon prijave dobićete svog ličnog konsultanta za sva pitanja i pomoć oko pripreme za put. Takođe dobijate i niz tutorijala za pripremu za putovanje.
 4. GlobeTracker, jer dobijate najveću fleksibilnost:
  • možete birati aerodrom polaska
  • avio kompaniju
  • datum i vrijeme polaska
  • datum i vrijeme povratka
  • trajanje putovanja
 5. GlobeTracker, jer imamo najveće iskustvo! Imamo preko 15 godina iskustva sa istocnom Afrikom i Azijom!
 6. GlobeTracker, jer NEMA DOPLATA ZA FAKULTATIVE! To znači da na svakom putovanju imate od 6 do 16 fakultativa potpuno besplatno!
 7. GlobeTracker, jer su svi smjestaji isključivo HOTELSKOG tipa, a sobe sa sopstvenim kupatilom.
 8. GlobeTracker, jer  tročkove ne skrivamo, već ih uračunavamo u cijenu putovanja! Cijena je konačna – ne postoje dodatne takse, dinarski dio i slično. Cijena putovanja uvijek uključuje sve poznate takse, sve navedene izlete, pa nemate doplate za fakultative, sve transfere, itd…
 9. GlobeTracker, jer su sve cijene konačne! GlobeTracker jedini u EXYU regionu nema stavku u uslovima putovanja da je moguće povećanje cijene do polaska u slučaju malog broja prijavljenih.
 10. GlobeTracker, jer šta vidite to i dobijete! Lako je skinuti fotošopirane fotografije sa interneta, ali one često ne odgovaraju stvarnosti. GlobeTracker je jedini koji koristi isključivo fotografije koje smo napravili na prethodnim putovanjima, opremom našeg sponzora Nikon, na sajtu i svim propratnim dokumentima koja ćete dobiti.