Dvanaest razloga zasto da odaberete GlobeTracker
GlobeTracker udruzenje gradjana

GlobeTracker ima najvece iskustvo za daleke destinacije sirom Afrike i Azije! Postoji najmanje 12 razloga zasto da odaberete GlobeTracker za svoje egzoticno putovanje. U nastavku sledi sta je to sto nas izdvaja od ostale ponude na trazistu i zasto je GlobeTracker expert za avanturu!

 1. GlobeTracker jer jedini u citavom EX YU regionu dajemo garanciju za sve polaske! To znaci da nema otkaza putovanja u slucaju nedovoljnog broja prijavljenih.
 2. GlobeTracker jer jedini u citavom EX YU regionu ne zadrzavamo pravo promene termina polaska – termin polaska je zagarantovan
 3. GlobeTracker nudimo najvecu sigurnost u citavom EX YU regionu! Avio kartu placate direktno avio kompaniji na zeljeni broj rata, a ceo preostali iznos tek po dolasku na destinaciju, direktno lokalnoja turistickoj agenciji organizatoru putovanja
 4. GlobeTracker jer dobijate pomoc oko svega! Odmah nakon prijave dobicete svog licnog konsultanta za sva pitanja i pomoc oko pripreme za put. Takodje dobijate i niz tutorijala za pripremu za putovanje.
 5. GlobeTracker jer dobijate najvecu fleksibilnost:
  • mozete birati aerodrom polaska
  • avio kompaniju
  • datum i vreme polaska
  • datum i vreme povratka
  • trajanje putovanja
 6. GlobeTracker jer imamo najvece iskustvo! Imao preko 15 godina iskustva sa istocnom Afrikom i Azijom!
 7. GlobeTracker jer NEMA DOPLATA ZA FAKULTATIVE! To znaci da na svakom putovanju imate od 6 do 16 fakultativa potpuno besplatno!
 8. GlobeTracker jer su svi smestaji iskljucivio HOTELSKOG tipa, a sobe sa sopstvenim kupatilom
 9. GlobeTracker jer  troskove ne skrivamo vec ih uracunavamo u cenu putovanja! Cena je konacna – ne postoje dodatne takse, dinarski deo i slicno. Cena putovanja uvek ukljucuje sve poznate takse, sve navedene izlete pa nemate doplate za fakultative, sve transfere itd
 10. GlobeTracker jer su sve cene konacne! GlobeTracker jedini u EXYU regionu nema stavku u uslovima putovanja da je moguce povecanje cene do polaska u slucaju malog broj aprijavljenih.
 11. GlobeTracker jer sta vidite to i dobijete! Tako je lako skinuti “photoshopirane” fotografije sa interneta, ali one cesto ne odgovaraju stvarnosti. GlobeTracker je jedini koji koristi iskljucivo fotografije koje smo napravili na prethodnim putovanjima opremom naseg sponzora Nikon, na sajtu i svim propratnim dokumentima koja cete dobiti.
 12. GlobeTracker jer smo uvek tu za Vas! Jedini radimo 365 dana godisnje, i uvek smo tu za Vas putem telefona, email, viber/whatsapp i FaceBook kanala.