Svaki naš smještaj se nalazi na nekoj od najljepših plaža na Zanzibaru. Odiše atmosferom pravog Zanzibara i definitivno je mjesto koje ćete zavoljeti već na prvi pogled. Svaki smještaj se nalazi na centralnom dijelu plaže gdje  postoji veliki broj restorana, kafića i ostalog sadržaja za turiste.

4*Khulala ocean blue resort

Premium smještaj Khulala sa 4* po lokalnoj kategorizaciji sa bazenom sa pogledom na okean, koji se nalazi na jednoj od najljepših plaža na Zanzibaru – plaži Paje. Od strane gostiju, hotel je ocijenjen sa 5 od 5 zvjezdica na Google reviews, 4.5 od 5 zvjezdica na TripAdvisor, i 8.2 od 10 zvjezdica na booking.com

Zanzibar guest house

Zanzibar chill house je lanac guest house smještaja na istočnoj obali Zanzibara, najvecim dijelom na Paje i Jambiani plažama.  Odličan izbor za putnike kojima smještaj u skromnim sobama, a koje su dekorisane u afričkom stilu predstavlja zadovoljstvo. Smještaji nisu na plaži, vec je potrebno prošetati 3-5 minuta do plaže. Sobe nemaju pogled na okean. Svaka kuća ima više zasebnih soba sa privatnim kupatilom. Čisto, uredno, ali skromno, osnovna opremljenost.

VIP 4*Khulala residencies

Exclusive smestaj VIP 4*Khulala residencies je smestaj najvise kategorizacije u nasoj ponudi. Opremljenost smestaja je na najvisem nivou, a lokacija je direktno na plazi sa pogledom na okean. Broj privatnih bungalova u VIP 4*Khulala residencies smestaju je vrlo ogranicen.

 

VioletaPopadic

 

KOMFOR HOTEL 3* LivingstoneLodge

Komfor smjestaj sa 3* koji se nalazi na jednoj od najljepših plaža na Zanzibaru – plaži Jambiani. Sve sobe su sa privatnim kupatilom i sefom. Za opis i slike smještaja kliknite ovdje. Za razlike izmedju smještaja kliknite ovdje.

 

KOMFOR HOTEL 3* KhulalaGarden

Khulala garden je komfor 3* smestaj u okviru Khulala ocean blue resorta koji nudi najbolji odnos “value for money” sa pogledom na dvoriste sa palmama. Privatna plaza se nalazi na par minuta hoda kroz resort. Sobe su opremljene klimom cije koriscenje je besplatno od 20h do 08h (opciono koriscenje tokom dana od 08 do 20h se naplacuje 50e po osobi) i sefom cije se koriscenje ne naplacuje. Sve sobe imaju privatno kupatilo. Putnicima je na raspolaganju restoran, bazen i privatna plaza sa lezaljkama koje se ne naplacuju. Za opis i slike smještaja kliknite ovdje.

 

 

 

Uporedni prikaz karakteristika