Svaki naš smještaj se nalazi na nekoj od najljepših plaža na Zanzibaru. Odiše atmosferom pravog Zanzibara i definitivno je mjesto koje ćete zavoljeti već na prvi pogled. Svaki smještaj se nalazi na centralnom dijelu plaže gdje  postoji veliki broj restorana, kafića i ostalog sadržaja za turiste.

4*Khulala ocean blue resort

Premium smještaj Khulala sa 4* po lokalnoj kategorizaciji sa bazenom sa pogledom na okean, koji se nalazi na jednoj od najljepših plaža na Zanzibaru – plaži Paje. Od strane gostiju, hotel je ocijenjen sa 5 od 5 zvjezdica na Google reviews, 4.5 od 5 zvjezdica na TripAdvisor, i 8.2 od 10 zvjezdica na booking.com

Zanzibar guest house

Zanzibar chill house je lanac guest house smještaja na istočnoj obali Zanzibara, najvecim dijelom na Paje i Jambiani plažama.  Odličan izbor za putnike kojima smještaj u skromnim sobama, a koje su dekorisane u afričkom stilu predstavlja zadovoljstvo. Smještaji nisu na plaži, vec je potrebno prošetati 3-5 minuta do plaže. Sobe nemaju pogled na okean. Svaka kuća ima više zasebnih soba sa privatnim kupatilom. Čisto, uredno, ali skromno, osnovna opremljenost.

VIP 4*Khulala residencies

Exclusive smestaj VIP 4*Khulala residencies je smestaj najvise kategorizacije u nasoj ponudi. Opremljenost smestaja je na najvisem nivou, a lokacija je direktno na plazi sa pogledom na okean. Broj privatnih bungalova u VIP 4*Khulala residencies smestaju je vrlo ogranicen.

 

VioletaPopadic

Uporedni prikaz karakteristika