Na svim putovanjima na Zanzibar mozete odabrati komfor smestaj Khulala Ocean Blue sa 4* po lokalnoj kategorizaciji koji se nalazi na jednoj od najlepsih plaza na Zanzibar – plaži Paje. Objekat ima privatnu plažu. Gostima su na raspolaganju bazen na otvorenom, sadržaji za sportove na vodi i restoran u okviru objekta. Privatni parking u okviru objekta može besplatno da se koristi.

Pojedine smeštajne jedinice imaju prostor za sedenje koji je pogodan za opuštanje nakon ispunjenog dana. Neke sobe nude balkon ili popločano dvorište. Sve sobe imaju sopstveno kupatilo sa tušem. Dodatne pogodnosti obuhvataju besplatan toaletni pribor i fen za kosu. Bungalovi Khulala Ocean Blue raspolažu besplatnom WiFi mrežom.

 

Hrana

Svi putnici dobijaju dorucak. Dorucak je raznovrstan, u ukljucuje jaja u svim oblicima, zitarice, palacine, tost, vocne namaze, kafu, caj, sokove i sveze tropsko voce. Za ostale obroke je moguce odabrati nesto iz siroke ponude. Pored internacionalne kuhinje, italijanske, indijske i americke dostupna je i lokalna swahili hrana. Takodje, uvek su dostupni piletina/svinjetina/govedina i riba/morski polodovi koji mogu biti grilovani/przeni/kuvani sa prilogom od pirinca, ili povrca, ili przenog/kuvanog/pire krompira. U nastavku slede neke od fotografija hrane.

 

U okolini možete da se bavite raznim aktivnostima, kao što su gnjuranje, jedrenje na dasci i ronjenje.