9 ili vise dana
Trajanje
Bez doplate!
Fakultativni izleti
Garantovan, Svakih 7 dana!
polazak
Kids friendly
putovanje
AVIO+TAKSE+15IZLETA+HRANA+HOTEL+VODIČ

Zanzibar LETO od 1099e BLUE SAFARI PREMIUM

Zanzibar LETO je fleksibilno grupno putovanje iz Beograda, Zagreba, Sarajeva ili bilo kog drugog aerodroma koje možete prilagoditi sebi u potpunosti! Zagarantovani polasci na 7 dana i češće. U svakom terminu birate broj nocenja, 2* ili 4* smještaj, doručak ili polupansion. U SVIM terminima SVI putnici BEZ doplate dobijaju paket od SVIH 15 izleta, kroz koje će na najbolji način upoznati Zanzibar i pretvoriti odmor u iskustvo i uspomene za cio život! Uključeni su čak i premijum izleti, čak i sve ulaznice!

 

Nedaleko od obala istočne Afrike leži jedno savršeno parče raja, pravo intrigantno i mistično tropsko ostrvo iz mašte, mjesto na kojem vrijeme stoji… tamo leži Zanzibar. Kako se nalazi na svega nekoliko stepeni od Ekvatora, tamo je “stalno ljeto” i temperature su idealne za posjetu tokom cijele godine. Sezona na Zanzibaru traje skoro cijele godine!

Polasci Zanzibar LETO

Zanzibar LETO je grupno putovanje sa SVIH 15 izleta BEZ doplate, koje putnik u potpunosti prilagođava ličnim preferencijama, odabirom termina polaska koje imamo na 7 dana i češće, odabirom broja noćenja od 7 do 77, smjestaja sa 2* ili 4*, doručkom ili polupansionom.

Zanzibar blue safari

U svakom terminu SVI putnici dobijaju BEZ doplate paket od čak 15 izleta SA UKLJUČENIM ULAZNICAMA.

Uračunato za SVE putnike u SVIM terminima:
Aviokarta sa svim taksama i jednim kratkim presijedanjem
Odabrani 2* ili 4* smjestaj
Doručak (opciona doplata za polupansion u 4* smještaju)
Vodič
Boravišna taksa
Aerodromski transferi
Sve ulaznice
Paket od 5 premijum izleta:
 1. BLUE SAFARI
 2. Plivanje sa delfinima
 3. Tura začina sa degustacijom tropskog voća
 4. Stone Town istorijska tura
 5. Ostrvo džinovskih kornjača
 1. Humanitarna posjeta osnovnoj školi
 2. Kendwa/Nungwi plaža na sjeveru
 3. Plava laguna i morske zvijezde
 4. Pješčani sprud
 5. Seoska tura
 6. Maasai & Ngoma show
 7. Dongwe – “Maldivi plaža”
 8. Bašta algi i Jambiani
 9. Kae funk romantic sunset
 10. The Rock restoran

Plivajte sa delfinima na jugu Zanzibara, krenite na “Blue Safari”, uživajte u afričkoj kuhinji, “navalite” na papaju, ananas i avokado. Zagrlite gigantske kornjače, jedine stanovnike obližnjeg Prison ostrva. Izgubite se u lavirintima ulica kamenog grada i zviždućući neku melodiju grupe Queen pronađite kuću u kojoj je rodjen Freddie Mercury… Stone Town je glavni i jedini grad na Zanzibaru i gotovo da se nije promjenio u poslednjih 200 godina. U njemu pronađite tragove ne tako davne burne prošlosti. Prije samo 100 godina na Zanzibaru, u Kamenom gradu, se nalazila najveća pijaca robova na koju su dovođeni robovi iz čitave Afrike.

Premium smještaj

Zašto da se selite tokom odmora? Bez obrzira na to da li odaberete chill house ili 4* resort, uživaćete u premium smještaju u centru svih dešavanja. U svakom terminu za Zanzibar odmor birate 2* ili  4* smjestaj, kao i dvokrevetnu/trokrevetnu sobu po izboru. Oba smještaja su u autentičnom afričkom enterijeru a sobe uvek sa privatnim kupatilom. U ponudi su doručak ili polupansion. Za uporedni prikaz svih smještaja kliknite ovdje

4* Khulala ocean blue resort

Premium smještaj Khulala sa 4* sa bazenom sa pogledom na okean, koji se nalazi na jednoj od najljepših plaža na Zanzibaru – plaži Paje. U ponudi su sobe i bungalovi, sa doruckom ili polupansionom. Za opis i slike smještaja kliknite ovdje. Za razlike izmedju smještaja kliknite ovdje


Zanzibar chill house

Zanzibar chill house je lanac guest house smještaja na istočnoj obali Zanzibara, najvecim dijelom na Paje i Jambiani plažama.  Odličan izbor za putnike kojima odgovara smještaj u skromnim sobama sa privatnim kupatilom i doruckom, a koje su ciste, uredne i proverene. Za opis i slike smještaja kliknite ovdje. Za razlike izmedju smještaja kliknite ovdje


4* VIP Khulala residencies

Exclusive smestaj VIP 4*Khulala residencies je smestaj najvise kategorizacije u nasoj ponudi. Opremljenost smestaja je na najvisem nivou, gosti imaju privatni bazen a lokacija je direktno na plazi sa pogledom na okean. Broj privatnih bungalova u VIP 4*Khulala residencies smestaju je vrlo ogranicen. Za opis i slike smještaja kliknite ovdje. Za razlike izmedju smještaja  kliknite ovdje

Naša putovanja na Zanzibar nisu samo uživanje na vrelom pijesku tropskih plaža iz snova, već i istraživanja ostrvske džungle sa endemskom vrstom majmuna, plivanje sa delfinima u otvorenom okeanu, interakcija sa džinovskim kornjačama, pecanje sa lokalnim ribarima, lutanja lavirintima kamenog grada, upoznavanje bogate istorije i kulture, uzivanje u preukusnoj hrani.. Iskoristite naše iskustvo da upoznate skriveni Zanzibar, da uživate na mjestima kojih nema na mapi turističkih brošura. Pridružite nam se u ovoj pustolovini za svaku preporuku. Saznajte zašto je GlobeTracker poznat kao “Expert for Zanzibar”!

 

Zanzibar odmor

Da li želite odmor na kome ćete se odmoriti?
BEZ presijedanja kasno noću
BEZ čarter letova od 10+ sati
BEZ napornih vožnji trajektom – slijeće se direktno na Zanzibar
BEZ selidbe i mijenjanja smještaja u toku odmora
BEZ mijenjanja aviokompanija i dugih presijedanja
BEZ low cost guesthouse smještaja
BEZ dugih vožnji na izlete

Zanzibar - plaže

Zašto da budete ograničeni na jednu plažu? Kroz izlete koje dobijate bez doplate, svakog dana vodimo vas na sve najljepše plaže koje ima Zanzibar! Paje, Nungwi, Kendwa, Jambiani, Michamwe, Kizimkazi, Dongwe, Pingwe, Bwejuu… samo su neke od plaža na kojima ćete uživati u hladu kokosove palme.

Pronađite samo svoju plažu i uživajte na vrelom afričkom suncu dok vam osvježenje pruža tek ubrani kokosov orah. Ako vam dosadi sunčanje, leškarenje, krive palme, šarene ribice i toplo more, te vas tabani zasvrbe od “puder” pijeska, krenite u istraživanje ostrvske pitome džungle, zalutajte u neko od brojnih veselih sela i zapjevajte sa lokalnom djecom vječni hit ovog ostrva “Hakuna Matata”.

Zanzibar LETO plus safari od 1599e

Svakog mjeseca grupni i zagarantovani polasci na najbolji safari u Africi! Bez doplate za dvodnevni safari u famoznoj Masai Mari! Veličanstveni Kilimandžaro i pun krug oko Zanzibara!

Jedinstveno životno iskustvo! Najbolji safari u Istočnoj Africi je u nacionalnom parku Serengeti, koji se prostire dijelom u Keniji, dijelom u Tanzaniji. Ako želite van klasičnih turističkih ruta da upoznate i kopneni dio Afrike, da idete na nezaboravni safari i prošetate Kilimandžarom i posle toga da uživate na tropskom Zanzibaru, pogledajte i GlobeTracker avanturu “Safari u Keniji sa posjetom Kilimandžaru i odmorom na Zanzibaru od 1799e“.

Imate pitanje ili želite da se prijavite?

Zahtjev za ponudom

Sastavite ponudu i ako cijena odgovara popunite zahtjev za ponudom i dobićete detaljnu ponudu sa svim informacijama. Prilikom prijave se plaća oko 690e po osobi. Sve takse su uvijek uključene. Telefonske konsultacije su moguće isključivo nakon popunjenog Zahtjeva za ponudom i prijema zvanične ponude, uz prethodno zakazivanje termina za telefonske konsultacije.

Additional information

Mesec01 Januar, 02 Februar, 03 Mart, 06 Jun, 07 Jul, 08 Avgust, 09 Septembar, 10 Oktobar, 11 Novembar

BESPLATNI IZLETI

Kada ste poslednji put bili na putovanju na kome niste morali da doplaćujete za izlete?

Nastavljamo da pomjeramo granice! Naša misija i vizija su konstantan dumping cena kako bi svako mogao da priušti sebi putovanje na daleke destinacije i da na najbolji način upozna sve što destinacija ima da ponudi. Zato su SVI IZLETI ZA SVE PUTNIKE U SVIM TERMINIMA BEZ DOPLATE! Uključeni su čak i premijum izleti, čak i sve ulaznice!

Pored toga, jedini u regionu imamo grupne i zagarantovane polaske za Zanzibar na 7 dana i češće, koje putnici mogu u potpunosti prilagoditi sebi odabirom od 7 do 77 noćenja, 2* ili 4* smjestaja sa doručkom ili polupansionom!

Plivajte sa delfinima na jugu Zanzibara, krenite na “Blue Safari”, uživajte u afričkoj kuhinji, “navalite” na papaju, ananas i avokado. Zagrlite gigantske kornjače, jedine stanovnike obližnjeg Prison ostrva. Izgubite se u lavirintima ulica kamenog grada i zviždućući neku melodiju grupe Queen pronađite kuću u kojoj je rodjen Freddie Mercury… Stone Town je glavni i jedini grad na Zanzibaru i gotovo da se nije promijenio u poslednjih 200 godina. U njemu pronađite tragove ne tako davne burne prošlosti. Prie samo 100 godina na Zanzibaru, u Kamenom gradu, se nalazila najveća pijaca robova na koju su dovođeni robovi iz čitave Afrike.

NAPOMENE u vezi sa izletima:

-U nekim danima su dva, u nekim 3 izleta, na najbolji mogući način kombinujemo za vas, želimo da vas upoznamo sa lepotama Zanzibara, ali i da imate samo vaše dane da ljenčarite u našoj oazi uz koktel i prijatnu afričku masažu .

-Vodič je zadužen da planira i organizuje izlete u skladu sa njegovom/njenom procjenom, uzimajući u obzir plime i osjeke, vremensku prognozu, dostupnost prevoza, slobodna mjesta na lokalitetima, itd. i nije obavezan da obrazlaže zašto se kreće tada, zašto ne može sjutra, zašto ne može kasnije…

-Izleti NISU OBAVEZNI, oni su besplatni i vaše je pravo, ako vam se na neki od izleta ne ide ili ste spriječeni iz bilo kog razloga, ako vam se za neki ne ustaje rano itd… da ga možete preskočiti i provesti dan kako vama najviše prija.

-Ulaznice za kulturno istorijske spomenike i nacionalne parkove, kako je uostalom navedeno kod opisa svakog izleta, JESU ukljucene.

Imate pitanje ili želite da se prijavite?

Zahtjev za ponudom

Sastavite ponudu i ako cijena odgovara popunite zahtjev za ponudom i dobićete detaljnu ponudu sa svim informacijama. Prilikom prijave se plaća oko 690e po osobi. Sve takse su uvijek uključene. Telefonske konsultacije su moguće isključivo nakon popunjenog Zahtjeva za ponudom i prijema zvanične ponude, uz prethodno zakazivanje termina za telefonske konsultacije.

Zašto da se selite tokom svog odmora? Koji god hotel da odaberete, bićete smjesteni sve vrijeme direktno na nekoj od najljepših plaža na Zanzibaru, a kroz besplatne izlete ćete obici Stone Town i sve najljepše plaže na Zanzibaru.  Što se tiče SVIH polazaka pružamo vam izbor između:

 1. Zanzibar guest house opcije u kojima su smještaji skromni i u skladu sa cijenom koja je pristupačna i niža.
 2. 4*Khulala ocean blue resort, smještaj boljeg kvaliteta, ali naravno ne očekujte luksuzan smještaj sa 5 zvezdica, već resort/hotel sa 4* po lokalnoj kategorizaciji

Komfor smještaj Zanzibar

Khulala ocean blue

4*Khulala premium resort

Premium smještaj Khulala sa 4* po lokalnoj kategorizaciji sa bazenom sa pogledom na okean koji se nalazi na jednoj od najljepših plaža na Zanzibaru - plaži Paje. Od strane gostiju, hotel je ocijenjen sa 5 od 5 zvjezdica na Google reviews, 4.5 od 5 zvjezdica na TripAdvisoru, i 8.2 od 10 zvjezdica na booking.com
Detaljniji opis i slike

Budžet smjestaj Zanzibar

Soba sa bracnim krevetom

Guest house

Smještaj kraj najljepših plaža na Zanzibaru - Paje i Jambiani. Smještajne jedinice iz ovog lanca se ne nalaze u prvom redu i nisu direktno na plaži. Nemaju pogled na okean, nemaju privatnu plažu i potrebno je prošetati 2-3 minuta do plaže iz sobe. Odiše atmosferom pravog Zanzibara i definitivno je mjesto koje
Detaljniji opis i slike
Imate pitanje ili želite da se prijavite?

Zahtjev za ponudom

Sastavite ponudu i ako cijena odgovara popunite zahtjev za ponudom i dobićete detaljnu ponudu sa svim informacijama. Prilikom prijave se plaća oko 690e po osobi. Sve takse su uvijek uključene. Telefonske konsultacije su moguće isključivo nakon popunjenog Zahtjeva za ponudom i prijema zvanične ponude, uz prethodno zakazivanje termina za telefonske konsultacije.

Da, državljanima Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Makedonije i Hrvatske potrebna je viza za Tanzaniju, koja se dobija prilikom slijetanja na Zanzibar. Nije potrebna posebna dokumentacija, samo pasos i popunjen formular. Viza košta 50 usd i uglavnom insistiraju da se plati karticom.
Ne, ali je to potrebno provjeriti telefonom sa Institutom za javno zdravlje.
PCR test ne stariji od 72 sata od uzorkovanja do leta je neophodan putnicima koji nisu vakcinisani nekom od covid vakcina.
Da, postoji više bankomata u Kamenom gradu, ali imajte na umu da ce vam biti dostupni tokom gradske ture, tj. samo jedan dan. Ako želite po potrebi podići jos novca, onda ćete morati taksijem sa plaže na kojoj smo smješteni otići u glavni grad do najbližeg bankomata. Znajte da se bankarska provizija naplacuje za svaku transakciju (provjerite u vašoj banci prije polaska kolika je provizija pri podizanju novca u inostranstvu). Takođe, račun u nekim boljim restoranima tipa “The Rock” možete platiti karticom.
Glavna valuta koju ćete koristiti tokom boravka na Zanzibaru za plaćanje hrane, pića, suvenira i ostalih stvari koje su vam potrebne je tanzanijski siling (TZH). Tako da je svejedno koju ćete valutu ponijeti, jer ćete je u lokalnim mjenjačnicama promijeniti za lokalnu valutu. NAPOMENA: Ukoliko donosite američke dolare, obratite pažnju na godište novčanica, jer ne prihvataju serije prije 2006. godine, ni banke ni mjenjačnice, hoteli, stanovništvo… Dolari iz serije od 2006. godine pa naviše imaju tri nivoa zaštite i falsifikati su veoma, veoma rijetki, za razliku od starih dolara, čije su lažne novčanice završavale ranije u Africi, pa je sada ovo pravilo važeće svuda. Novčanice od 50$ i 100$ imaju bolji kurs nego manji apoeni od 20$,10$ i 5$
Prilikom prijave na putovanje placa se 670e, dok se cio preostali iznos plaća tek po dolasku na Zanzibar.
S obzirom na to da se radi o promo turi, u kojoj želimo da vam pružimo što više za vaš novac i u potpunosti iskoristimo budžet koji imamo, da su u cijenu ture uračunati svi izleti, znatno smo smanjili vaše lične troškove, pa mislimo da je 200 eura sasvim dovoljno za kompletan boravak, za hranu, piće, voće…. (oko 20 eura dnevno). Naravno, ovaj iznos uzmite sa rezervom, bilo je putnika koji su potrošili i dosta manje, ali i onih što su trošili dosta više. U navedeni iznos ne računamo masaže, koktele, alkohol, itd
Vezano za vođenje male djece na ovaj put imamo nekoliko napomena. Naša je obaveza da pružimo sve informacije onakve kakve jesu, pa da sami u odnosu na njih procijenite da li vam ovaj put odgovara, jer vi najbolje znate vase dijete. Nije nam primarna želja da imamo što više putnika, pune grupe, ekonomski momenat… cilj nam je da svima koji krenu pružimo maksimum i da istinski uživaju, bilo da se radi o odraslima ili o djeci.

NAPOMENE:

★Sam put do Zanzibara i nazad je dugačak i pomalo naporan;
★Avantura je intenzivna, sa dosta izleta, i za neke (poput plivanja sa delfinima) je potrebno ustati baš rano (i prije 5 sati ujutru);
★zavisno od veličine grupe, u kombiju kojim se ide na izlete i po ostrvu može (ALI I NE MORA) biti tijesno i neudobno, ima puteva koji nisu asfaltirani pa bude truskavo;
★za odrasle putnike nijedna vakcina nije obavezna, dok je za djecu najbolje provjeriti sa Institutom za javno zdravlje, kako bi u odnosu na godine vaseg djeteta dali savjet;
★takođe, u slučaju nekog dječijeg zdravstvenog problema (mučnina, povraćanje, temperatura ili sl.), znajte da su bolnice i zdravstvena zaštita na Zanzibaru nižeg ranga nego kod nas.
Dakle, molimo vas da se, prije svega, konsultujete sa Institutom za javno zdravlje i potrazite i njihovo mišljenje o vođenju djece na ovaj put, a onda, nakon konsultacija sa njima, donesite odluku, pa ako je pozitivna, javite se. Neko naše mišljenje je da je od 10 godina pa naviše sasvim u redu, gledajući to sa strane da je ovo ipak grupno putovanje i da se djeca trebaju uklopiti u planirane izlete i aktivnosti.
Ne treba reći da je nama zadovoljstvo da se Globetrackerima pridružuju i mališani ako je izvodljivo. 🙂

Da, u smjestajima je obezbijeđen bežični internet, ali je signal ponekad slab i moguće da nećete imati mrežu u svim sobama. Nemojte očekivati brzinu sličnu kao kod kuće, ali je sasvim dovoljna za viber poziv, messenger i slicno. Naravno, to zavisi i od broja “prikačenih” gostiju na mrežu. Nije nemoguće da ponekad internet i nestane. Takođe, za oko 10$ možete kupiti lokalnu SIM karticu sa 4 GB interneta koji je dosta bolji od bežičnog u smještaju i sa kojim možete na 90% teritorije Zanzibara imati dobar signal
Ne. Pri posjeti Zanzibaru u opciji je samo Zanzibar, a opcija sa safarijem je naš poseban program. Što se tiče safarija, naše mišljenje je da se zaista ne isplati ići u parkove blizu Zanzibara tj. Dar Es Salama (Saadani, Mikumi…). Bogatstvo životinjskog svijeta i priroda nisu ni blizu tanzanijskim parkovima koje preporučujemo – Serengeti i Ngoro Ngoro, a koji su daleko od Zanzibara. A OPET ćete potrošiti za 3d/2n minimum oko 500$ za odlazak u Mikumi i povratni feri sa Zanzibara i to ako ima jos zainteresovanih, u suprotnom cijena raste. Mi imamo saradnike na Zanzibaru koji vam mogu organizovati ovaj safari (Globetracker nije organizator) ali naša preporuka je, naravno po našem mišljenju, NAJBOLJI rezervat i safari u tom dijelu svijeta, zaista neprocjenjivo iskustvo i pravi doživljaj- kenijska Masai Mara. Takođe, Lake Nakuru i Naivasha, gdje plovite jezerom čamcem dok oko vas izranjaju nilski konji, a okolo lete mnoge vrste tropskih ptica, dok se na obalama odmaraju zebre i nosorozi. Ako bas želite, možemo vam pomoći oko organizacije safarija nakon Zanzibara u pomenutim parkovima koji nisu bas ni toliko blizu (Saadani ili Mikuni…), ali znajte da je doživljaj daleko od pravog afričkog safarija (recimo da je to bolje od zooloskog vrta, ali daleko od safarija kakav treba da bude…). Vi se vozite po utabanom zemljanom putu zajedno sa jos dosta vozila i vidite ono što je blizu puta, ako neka životinja priđe, nema skretanja sa staza, sve što je dalje je za vas “nevidljivo”. Imamo zaista mnogo upita za taj safari, ali jednostavno Globetracker neće da pruži putnicima nešto što nije kvalitetno, pogotovu što kada zbrojite troškove povoljnije vas izađe naša kompletna Ekspedicija Afrika (safari u Keniji sa Tanzanijom i odmorom na Zanzibaru).
I jedno i drugo je u redu, možda je najbolja opcija kofer, ali na točkiće. Nema trekinga i toliko neravnih terena da bi vam kofer smetao. Naravno i ranac je dobra opcija.
Na većini aktivnosti i tokom tura će biti dostupni lokalni turistički vodiči koji će se truditi da vas upoznaju sa informativnim i zanimljivim detaljima o turi, lokalitetima, kulturi naroda itd. Globetracker pratilac grupe odlično poznaje destinaciju i on služi da vam olakša boravak, da vam pruža praktične i servisne informacije, da bude tu za vas, on je veza između lokalnih saradnika i organizatora i grupe… I trudi se da doživite i zavolite destinaciju upoznajući vas sa svim prelijepim mjestima koje smo tokom brojnih posjeta otkrili. Ali imajte na umu da njegova uloga nije da vam priča istorijske i ostale edukativne činjenice o destinaciji.

Nije obavezno, ali je naša iskrena preporuka i savjet.

Minimalno sto morate imati je polisa zdravstvenog osiguranja koja pokriva eventualnu hitnu medicinsku pomoc.

Globetracker ne pruža usluge osiguranja i neće biti odgovoran za vaše zdravlje i zdravstveno stanje, niti je dužan da pokriva troškove ljekarskih pregleda i medicinskih usluga (od banalnih, ali ne tako prijatnih stvari tipa da vas zaboli zub, da vam pozli, da se posiječete, stanete na jeza… do ozbiljnijih situacija)

Zdravstveno osiguranje koje ste izvadili prije puta služi za to.

Prije puta se javite nekoj od osiguravajućih kuća, navedite zemlje koje ćete posjetiti i raspitajte se o uslovima i koje polise nude. Neke od osiguravajućih kuća su Uniqa, DDOR, Delta Generaly, Wiener… Cijena nije prevelika, a može mnogo da znači, mada je uvijek najbolje kada ostane neiskorišćeno 🙂

★ Kopiju avionske karte

★ Kopiju pasosa (poželjno da je imate i na mejlu )

★ Putnu apoteku (ljekove nositi u originalnim pakovanjima). Preporučujemo ljekove protiv bolova, zaštitu od dijareje (probiotik, aktivni ugalj), antibiotik, liek za spuštanje temperature, flaster, zavoj, alkohol, jod i ostale ljekove koje eventualno koristite i kod kuće.

★ Putno osiguranje

★Ranac od oko 25L pogodan za izlete tokom avanture, ručni prtljag itd.

★ jedne sportske patike i jedan/dva para papuča

★ Kapa ili šešir

★ Repelent za komarce (autan je sasvim ok, autan “jungle” sa vecim procentom deeta je jos bolje rješenje)

★ Kremu za zaštitu od sunca (preporučuje se SPF 30 i veći)

★ Pribor za ličnu higijenu (četkica za zube, pasta, maramice, sapun, ulošci…)

★ Fotoaparat, poželjno sa dobrim zumom i po mogućnosti rezervnom baterijom

★Power bank eksternu bateriju (necete svuda moći napuniti svoj telefon, go pro kameru ili manji fotoaparat)

★ Ručni sat (sa alarmom)

★ Novčanik pojas koji se nosi ispod odjeće i u kojem držite novac i pasoš, popularni “Money Belt”

★ Sunčane naočare

★ Mali katanac za kofer ili rajsferšlus ranca

★ Travel Adaptor prilagođen njihovim utičnicama

★ Dobru knjigu ili časopis, za prekratiti vrijeme u putu ili za uživanje na plaži

*** Preporučujemo da nakit i dragocjenosti koje vam nisu potrebne na avanturi ovog tipa ostavite kod kuće.

Plasticne kese su zabranjene na Zanzibaru.

Uticnica Zanzibar
Uticnica Zanzibar

Sezona na Zanzibaru
Safari Kenija Kilimandzaro Zanzibar putovanje daleke destinacije egzoticna avantura
Safari Kenija Kilimandzaro Zanzibar putovanje daleke destinacije egzoticna avantura
Medeni mesec putovanje Vencanje na Zanzibaru
Safari Kenija Kilimandzaro Zanzibar putovanje daleke destinacije egzoticna avantura
Safari Kenija Kilimandzaro Zanzibar putovanje daleke destinacije egzoticna avantura
GlobeTracker udruzenje gradjana
Zanzibar putovanje nova godina egzotika avantura Svakodnevnica u Jambiani selu
Safari Kenija Kilimandzaro Zanzibar putovanje daleke destinacije egzoticna avantura
GlobeTracer Avanturisticka putovanja
Safari Kenija Kilimandzaro Zanzibar putovanje daleke destinacije egzoticna avantura
Safari Kenija Kilimandzaro Zanzibar putovanje daleke destinacije egzoticna avantura
Safari Kenija Kilimandzaro Zanzibar putovanje daleke destinacije egzoticna avantura
GlobeTracker Avantura - Ekspedicija Afrika - Kenija Tanzanija Zanzibar Skakanje sa Masai ratnicima
Seoska tura, Zanzibar
Jozani šuma, Zanzibar
Zanzibar iz Zagreba putovanje aranzmani
zanzibar safari
zanzibar safari
zanzibar
Zanzibar sa decom
Viza Zanzibar