GlobeTracker exptert za daleke destinacije!

Garantovni polasci

GlobeTracker jer jedini u citavom EX YU regionu dajemo garanciju za sve polaske! To znaci da nema otkaza putovanja u slucaju nedovoljnog broja prijavljenih.

Garantovani termini

GlobeTracker jer jedini u citavom EX YU regionu ne zadrzavamo pravo promene termina polaska – termin polaska je zagarantovan

Najveca sigurnost

GlobeTracker nudimo najvecu sigurnost u citavom EX YU regionu! Avio kartu placate direktno avio kompaniji, a ceo preostali iznos tek po dolasku na destinaciju, direktno lokalnoja turistickoj agenciji organizatoru putovanja

Priprema za put

GlobeTracker jer dobijate pomoc oko svega! Odmah nakon prijave dobicete svog licnog konsultanta za sva pitanja i pomoc oko pripreme za put. Takodje dobijate i niz tutorijala za pripremu za putovanje.

Najveca fleksibilnost

GlobeTracker jer dobijate najvecu fleksibilnost:mozete birati aerodrom polaska,avio kompaniju,datum i vreme polaska,datum i vreme povratka,trajanje putovanja

Experti za Afriku i Aziju

GlobeTracker jer imamo najvece iskustvo! Imao preko 15 godina iskustva sa istocnom Afrikom i Azijom!

Besplatne fakultative

GlobeTracker jer NEMA DOPLATA ZA FAKULTATIVE! To znaci da na svakom putovanju imate od 6 do 16 fakultativa potpuno besplatno!

Vrhunski smestaji

GlobeTracker jer su svi smestaji iskljucivio HOTELSKOG tipa, a sobe sa sopstvenim kupatilom

Bez doplata

GlobeTracker jer troskove ne skrivamo vec ih uracunavamo u cenu putovanja! Cena je konacna – ne postoje dodatne takse, dinarski deo i slicno. Cena putovanja uvek ukljucuje sve poznate takse, sve navedene izlete pa nemate doplate za fakultative, sve transfere itd

Garantovana cena

GlobeTracker jer su sve cene konacne! GlobeTracker jedini u EXYU regionu nema stavku u uslovima putovanja da je moguce povecanje cene do polaska u slucaju malog broj aprijavljenih.

Nase fotografije

GlobeTracker jer sta vidite to i dobijete! Tako je lako skinuti “photoshopirane” fotografije sa interneta, ali one cesto ne odgovaraju stvarnosti. GlobeTracker je jedini koji koristi iskljucivo fotografije koje smo napravili na prethodnim putovanjima opremom naseg sponzora Nikon, na sajtu i svim propratnim dokumentima koja cete dobiti.

Podrska 00-24

GlobeTracker jer smo uvek tu za Vas! Jedini radimo 365 dana godisnje, i uvek smo tu za Vas putem telefona, email, viber/whatsapp i FaceBook kanala.

Polasci 2019.

22.06.

Zanzibar

06.07.

Trodnevni safari u Keniji

06.07.

Zanzibar

19.07.

Ekspedicija Afrika

01.08.

Zanzibar

09.08.

Zanzibar

18.08.

Zanzibar

23.08.

Ekspedicija Afrika

05.09.

Zanzibar

17.09.

Zanzibar

05.10.

Zanzibar

15.10.

Zanzibar

19.10.

Ekspedicija Afrika

19.10.

Madagaskar sa odmorom na Sejshelima

01.11.

Filipini Hong Kong

02.11.

Zanzibar

12.11.

Zanzibar

30.11.

Zanzibar

13.12.

Zanzibar

21.12.

Ekspedicija Afrika

22.12.

Zanzibar Nova Godina

28.12.

Zanzibar Nova Godina

29.12.

Ekspedicija Afrika

01.01.

Zanzibar 2020