Vise termina polaska
Grupni polazak
Bez doplate!
Fakultativni izleti
Garantovano
putovanje
Kids friendly
putovanje

Avio+ takse+ hotel+ IZLETI+ transfer +vodic

Maldivi prvi maj 1499e total

Poslednja 3 mjesta samo za najbrže! Maldivi, Prvi maj putovanje, ali uzbudljivi sa 10+7 RELAX izleta BEZ doplate! Grupni zagarantovani polazak 1. 5. 2024. na 11 dana/8 noći. Uračunato sve – aviokarta sa jednim kratkim presijedanjem i u odlasku i u povratku, 8 noćenja sa doručkom, 10+7 izleta, svi transferi, usluga vodiča! BEZ testova, vakcina i viza! Uranak na prelijepim plažama i u toplim kristalno čistim vodama koje zapljuskuju pješčane obale na samo par desetina metara od našeg smještaja. Ne, nije ovo samo pasivan odmor, potrudićemo se da vam pokažemo mnoge tajne lokacije u blizini ostrva, pješčane sprudove, koralne grebene, nenaseljena ostrva i jos mnogo, mnogo toga.

Maldivi - putovanje koje izvrce naopacke

Želite Maldivi prvi maj putovanje koje nije dosadno? Cijena putovanja na Maldive je sada niža nego ikada – sa svim izletima BEZ doplate! Maldivi putovanje u tropskom raju i biseru Indijskog okeana! Beskrajno uživanje može da počne.

Iskoristite naše iskustvo da upoznate skrivene plaže, da uživate na mjestima kojih nema na mapi turističkih brošura. Mir i tišina na beskrajnim pješčanim plažama, u hladu palmi sa pogledom na tirkizni okean. U ljepotu ovog arhipelaga ćete se uvjeriti još dok budemo prelijetali atole načičkane kao perle oivičene tirkizno plavim vodama.

 

Polasci, cijena

Polazak 01.05.2024.
Trajanje birate 11 dana 8 noci
Ostrvo Mathiveri / Ukulhas
Cijena 1499e odrasli
Smjestaj 3* hotel
Izleti BEZ doplate 10 izleta + 7 bonus izleta
Deca Cijena za djecu 0-2 god total 199e po djetetu

Cijena za djecu 2-18 god total 1399e po djetetu

Male

Na ostrvu prečnika oko 2 kilometra živi oko 80.000 stanovnika, što je četvrtina od ukupnog broja Maldivljana. Polazimo pješaka do lokalne luke i malim brodićem polazimo u kratku vožnju do ostrva Male. Sama šetnje najgušće naseljenim gradom na svijetu je atrakcija… motocikala i bicikala na ulicama ima skoro koliko i stanovnika. Od mjesta od interesa tu su Islamski centar, Hukuru džamija, Predsjednikova kuća, glavna ribarska luka, riblja pijaca i lokalna pijaca voća i povrća, glavni trg u Maleu Jumhooree Maidan. Kupite maldivski „bounty“ za poklon vašim prijateljima na lokalnoj pijaci. Nakon šetnje vraćamo se u luku i istim brodićem vraćamo se u Hulhulmale. Večera, noćenje u izabranom smještaju.

Maldivi 2021.

Maldivi, ali uzbudljivi

Izleti - BEZ doplate

Kada ste bili na putovanju na kom ne morate da doplaćujete za fakultativne izlete? Uračunato za SVE putnike u SVIM terminima:

Aviokarta sa svim taksama, prtljagom i jednim kratkim presijedanjem
Smjestaj u 3*beachfront objektu
Doručak, opciona doplata za polupansion 150e po osobi
Vodič
Boravišna taksa
Aerodromski transferi
Vaučer od 350$ za paket od čak 10 izleta BEZ doplata plus 7 BONUS izleta:
  1. Corner Reef Snorkling
  2. Plivanje sa ajkulam i hranjenje raža 
  3. Shipwreck Snorkeling
  4. Finding Nemo
  5. Izgubljeno ostrvo
  6. Giri Reef Snorkeling
  7. Plivanje i ronjenje sa mantama
  8. Plivanje i ronjenje sa morskim kornjačama
  9. Male gradska tura
  10. Pjesčani sprud + BONUS cak do 7 sunbath odlazaka na pescani sprud!

Upoznaćemo prave Maldive, onakve kakvi se ne mogu doživjeti u luksuznim resortima. Iskustvo koje se mora doživjeti. Tropsko ostrvo na kojem možete sresti lokalno stanovništvo, bez mase turista i visokih zgrada. Duge pješčane plaže, prelijepa priroda unutrašnjosti ostrva, koralni grebeni nedaleko od obale, pješčani sprudovi…

Premium smještaj

Spremite se, uživanje na Maldivima počinje! Probudite istraživača u sebi. Upoznajte podvodni svijet, zaplivajte sa mantama, ražama, uživajte u igri delfina, istražite koralne grebene, zaigrajte uz muziku u predvečerje uz plamen vatre na plaži…

Maldivi smestaj

Isprobajte se u vještini pecanja, uživajte u zvucima morskih talasa i tišini prirode koja vas okružuje. Svako od nas zaslužuje da se prepusti odmoru na jedinstven način i odupre se brzom životu koji nam diktira današnjica. Napunimo baterije i osvježimo svoj duh.

Maldivi, biser Indijskog okeana na GlobeTracker način – “Out of Maps”!

Imate pitanje ili želite da se prijavite?

Zahtjev za ponudom

Popunite zahtjev za ponudom i dobićete detaljnu ponudu sa svim informacijama. Prilikom prijave se placa 699e po osobi. Sve takse su uvijek ukljucene. Telefonske konsultacije su moguće isključivo nakon popunjenog Zahtjeva za ponudom i prijema zvanicne ponude, uz prethodno zakazivanje termina za telefonske konsultacije.

Broj putnika od 12 ili vise godina
Broj dece od 0 do 11 godina

Cena po osobi:

Avio+ takse+ hrana+ smestaj+ IZLETI+ transferi+ vodici TOTAL sve ukupno
0,00 €
*Cena je sa uracunatim popustom od 100e po osobi za online prijave
Deca 0-2 godina koja putuju sa minimum 2 punoplatezne osobe placaju aranzman 200e
Deca 2-11 koja putuju sa minimum 2 punoplatezne osobe godina imaju popust 100e

Additional information

DržaveMaldivi
Mesec01 Januar
1

Dan 1

Let sa presedanjem za glavni grad Maldiva-Male.

2

Dan 2

Dobrodošli na Maldive! Stižemo u jutarnjim časovima na aerodrom u Hulhule, gde nas dočekuju naši lokalni prijatelji. Ubacujemo prtljag u speedboat i krecemo na ostrvo Mathiveri. Smeštamo se u hotel i uzivamo u ostatku dana na plazi i uzivamo u zalasku sunca.

3

Dan 3

Dan predviđen za upoznavanje našeg ostrva i domaćina na njemu, kao i lokalnih običaja, od kojih moramo naglasiti obavezno pristojno oblačenje tokom šetnje kroz selo  (bikini kroz selo nije dozvoljen, kao ni na lokalnoj / gradskoj plazi). Takođe, GT pratilac će vas upoznati sa detaljnim planom aktivnosti posto se rasprored izleta po danima pravi na licu mesta. Svi izleti iz paketa se realizuju za oko 3 dana dana jer bude po nekoliko izleta u toku dana posto su izleti kratkotrajni, tako da ostaje dana i za celodnevno uzivanje na plazama.

Slobodno vreme za uživanje na lokalnim plažama! Drugo nocenje.

4

Dan 4

Ne, nije ovo samo pasivan odmor! Ujutru krecemo na Corner Reef Snorkling, Plivanje sa ajkulama i hranjenje raža pa potom na Picnic island pescani sprud 50m kraj Mathiverija. Drugi deo dana koristimo za uzivanje na bajkovitim plazama. Trece nocenje.

5

Dan 5

Tropski raj… Sledi jos jedan dan za odmor na prelepim plažama i u toplim kristalno čistim vodama koje zapljuskuju peščane obale na samo par desetina metara od našeg smeštaja. Cetvrto nocenje.

6

Dan 6

Dan za slobodne aktivnosti i celodnevno uzivanje na plazama. Peto nocenje.

7

Dan 7

I ovog dana deo vremena provodimo na izletima, a deo na plazama. Od aktivnosti za prvi deo dana predvidjene su Shipwreck snorkling, Izgubljeno ostrvo i Giri Reef Snorkeling. Drugi deo dana koristimo za uzivanje na bajkovitim plazama. Sesto nocenje.

8

Dan 8

Rano ujutru idemo na plivanje i ronjenje sa mantama, potom na plivanje i ronjenje sa morskim kornjačama i Finding Nemo izlet. Ostatak dana uzivamo na plazama. Sedmo nocenje.

9

Dan 9.

Ovo je poslednji dan za putnike koji uzeli dodatna nocenja, i dan kada se realizuje gradska tura Male sa lokalnim vodicem. Rano ujutru ferijem krećemo nazad u Hulhumale. Vreme do večernjeg leta koristimo da upoznamo glavni grad Maldiva-Male. Slobodno vreme do leta koristimo za obilazak glavnog grada. Polusatna kulturno istorijska tura sa lokalnim vodicem, nakon toga slobodno vremene za lutanje gradom, kupovinu suvenira i uzivanje u lokalnoj kuhinji. Odlazak na let 4 sata pre poletanja.

10

Dan 10.

Za putnije koji nisu odabrali dodatna nocenja kraj  nezaboravne avanture i sletanje na aerodrom. Za ostale putnike slobodno vreme za celodnevno uzivanje na plazama do kraja putovanja.

Boravišna taksa košta 8 eura po danu po putniku, ali je ona uračunata u cenu aranžmana.

Putnici koji to zele mogu odabrati da budu smesteni u 5* kucicama na vodi.
Da, moguce je doplatiti za dnevnu posetu 5* resortu sa kucicama na vodi.

Da, moguce je krenuti na put iz bilo kog grada.

Ne! Maafushi ostrvo je male površine, sa previse hotela i hostela sa samo jednom plažom gde je dozvoljeno kupanje u bikiniju. Za pravi doživljaj i uživanje odabrali smo ostrvo gde nema previše turista, saobraćaja, buke i guzve.

Da, potrebna je viza koja se dobija prilikom prelaska granice i besplatna je.

Ne, ali je to potrebno proveriti telefonom sa Institutom za javno zdravlje.

Kupovina karte je jedini trošak do polaska na putovanje. Po dolasku na Maldive, odnosno na početku putovanja, plaća se prva rata lokalnoj turističkoj agenciji. Ostatak se plaća do kraja putovanja.

S obzirom na to da se radi o promo turi u kojoj želimo da vam pružimo što više za vaš novac i u potpunosti iskoristimo budžet koji imamo, u cenu ture su uračunati izleti, svi transferi, sve takse, smestaj i safari. Znatno smo smanjili vaše lične troškove, pa mislimo da je 200 eura sasvim dovoljno za soft pića, voće….. Naravno, ovaj iznos uzmite sa rezervom, bilo je putnika koji su potrošili i dosta manje, ali i onih što su trošili dosta više. U navedeni iznos ne računamo masaže, koktele, alkohol, itd

Jeste, ali molimo vas da se, pre svega, konsultujete sa Institutom za javno zdravlje i potrazite i njihovo misljenje o vodjenju dece na ovaj put, a onda, nakon konsultacija sa njima, donesite odluku, pa ako je pozitivna, javite se. Neko naše mišljenje je da je od 5 godina pa naviše sasvim u redu, gledajući to sa strane da je ovo ipak grupno putovanje i da se deca trebaju uklopiti u planirane izlete i aktivnosti.Ne treba reći da je nama zadovoljstvo da se Globetrackerima pridružuju i mališani ako je izvodljivo. 🙂

I jedno i drugo je u redu, možda je najbolja opcija kofer, ali na točkiće. Nema trekinga i toliko neravnih terena da bi vam kofer smetao. Naravno i ranac je dobra opcija.

Sva nasa putovanja su grupna i sa vodicem. Na većini aktivnosti i tokom tura će biti dostupni lokalni turistički vodiči koji će se truditi da vas upoznaju sa informativnim i zanimljivim detaljima o turi, lokalitetima, kulturi naroda itd. Globetracker pratioc grupe odlično poznaje destinaciju i on služi da vam olakša boravak, da vam pruža praktične i servisne informacije, da bude tu za vas, on je veza između lokalnih saradnika i organizatora i grupe… I trudi se da doživite i zavolite destinaciju upoznajući vas sa svim prelepim mestima koje smo tokom brojnih poseta otkrili. Ali imajte na umu da njegova uloga nije da vam priča istorijske i ostale edukativne činjenice o destinaciji.

Nije obavezno, ali je nasa iskrena preporuka i savet da uzmete. Minimalno sto morate imati je polisa zdravstveno osiguranja koja pokriva eventualne hitnu medicinsku pomoc. Globetracker ne pruža usluge osiguranja i neće biti odgovoran za vaše zdravlje i zdravstveno stanje, niti je duzan da pokriva troskove lekarskih pregleda i medicinskih usluga (od banalnih ali ne tako prijatnih stvari tipa da vas zaboli zub, da vam pozli, da se posecete, stanete na jeza… do ozbiljnijh situacija) Zdravstveno osiguranje koje ste izvadili pre puta sluzi za to za to sluzi putno zdravstveno osiguranje. Pre puta se javite nekoj od osiguravajucih kuca, navedite zemlje koje cete posetiti i raspitajte se o uslovima i koje polise nude. Neke od osiguravajucih kuca su Uniqa, DDOR, Delta Generaly, Winer… Cena nije prevelika a moze mnogo da znaci, mada je uvek najbolje kada ostane neiskorisceno 🙂

★ Kopiju avionske karte

★ Kopiju pasosa (pozeljno da je imate i na mejlu )

★ Putnu apoteku(lekove nositi u originalnim pakovanjima). Preporucujemo lekove protiv bolova, zastitu od dijareje (probiotik, aktivni ugalj), antibiotic, lek za spustanje temperature, flaster, zavoj, alcohol, jod i ostale lekove koje eventualno koristite i kod kuce.

★ Putno osiguranje

★Ranac od oko 25L pogodan za izlete tokom avanture, rucni prtljag itd.

★ Osim donjeg rublja, omiljenih majci i kratke garderobe potrebno je poneti i par stvari dugih rukava i nogavica jer noci na safariju i u Nairobiu mogu biti svezije narocito u period naseg leta. Takodje dug rukav obavezno stavite u ranac koji nosite sa sobom u avionu jer se desava da su na aerodromu niske temperature kao i u avionu pa je kratak rukav neadekvatan tim temperaturama

★ jedne sportske patike i jedan/dva para papuca

★ Kapa ili šešir

★ Repelent za komarce ( autan je sasvim ok, autan “jungle” sa vecim procentom deeta je jos bolje resenje)

★ Kremu za zaštitu od sunca (preporuča se SPF 30 i veci)

★ Pribor za licnu higijenu (cetkica za zube, pasta, maramice, sapun, ulosci…)

★Baterijska lampa

★ Fotoaparat pozeljno sa dobrim zumom i po mogucstvu rezervnom baterijom

★Power bank externu bateriju( necete svuda moci napuniti svoj telefon, gopro kameru ili manji fotoaparat)

★ Ručni sat (sa alarmom)

★ Novčanik pojas koji se nosi ispod odece i u kojem drzite nova ci pasos, popularni “Money Belt”

★ Sunčane naočare

★ Mala katanac za kofer ili rajfeslus ranca

★ Travel Adaptor prilagodjen njihovim uticnicama

★ Dobru knjigu ili časopis, za prekratiti vreme u putu ili za uzivanje na plaza

*** Preporučujemo da nakit i dragocenosti koje vam nisu potrebni na avanturi ovog tipa ostavite kod kuće.

Maldivi putovanje krstarenje - biser Indijskog okeana - Peščani sprud
Maldivi putovanje krstarenje - biser Indijskog okeana - Peščani sprud
Maldivi - biser Indijskog okeana
Maldivi - biser Indijskog okeana
Maldivi putovanje krstarenje - biser Indijskog okeana - Peščani sprud
Maldivi - biser Indijskog okeana