10 dana
Trajanje
Vise termina polaska
Grupni polazak
Bez doplate!
Fakultativni izleti
Garantovano
putovanje
Kids friendly
putovanje

1799e avio+takse+hotel+izleti+transferi+vodic

Maldivi NOVA GODINA 2024.

Maldivi letovanje 2021, ali uzbudljiva relax avantura! Dozivite idealan mix vrhunske avanture koju zapocinjemo na biseru Indijskog okeana, na magicnoj Sri Lanci i nastavljamo istrazivanjem i opustanjem na rajskim ostrvima idilicnih Maldiva. Putovanje idealno za ljubitelje prirodnih i istorijskih lepota, divljine, nacionalnih parkova, zivotinja, prelepih plaza, kristalno cistog mora i bogatog podvodnog sveta.

Maldivi nova godina 2022.

 

Zelite Maldivi putovanje koje nije dosadno? Cena putovanja na Maldive je sada niza nego ikada – sa svim izletima BEZ doplate! Maldivi putovanje u tropskom raju i biseru Indijskog okeana! Beskrajno uživanje može da počne.  Vreme je za odmor na prelepim plažama i u toplim kristalno čistim vodama koje zapljuskuju peščane obale na samo par desetina metara od našeg smeštaja. Ne, nije ovo samo pasivan odmor, potrudićemo se da vam pokažemo mnoge tajne lokacije u blizini ostrva, peščane sprudove, koralne grebene, nenaseljena ostrva i jos mnogo, mnogo toga.

Iskoristite naše iskustvo da upoznate skrivene plaže, da uživate na mestima kojih nema na mapi turističkih brošura. Mir i tišina na beskrajnim peščanim plažama, u hladu palmi sa pogledom na tirkizni okean. U lepotu ovog arhipelaga ćete se uveriti još dok budemo preletali atole načičkane kao perle oivičene tirkizno plavim vodama.

Polasci, cena

Polasci Uskoro
Trajanje 11 dana 8 noci
Ostrvo Mathiveri
Cena 2499e po osobi TOTAL
Smestaj Veli INN
Izleti BEZ doplate
Deca Popust za decu 99e

Male

Na ostrvu prečnika 2 kilometra živi oko 80.000 stanovnika što je četvrtina od ukupnog broja Maldivljana. Polazimo pešaka do lokalne luke i malim brodićem polazimo u kratku vožnju do ostrva Male. Sama šetnje najgušće naseljenim gradom na svetu je atrakcija… motocikala i bicikala na ulicama ima skoro koliko i stanovnika. Od mesta od interesa tu su Islamski centar, Hukuru džamija, Predsednikova kuća, glavna ribarska luka, riblja pijaca i lokalna pijaca voća i povrća, glavni trg u Maleu Jumhooree Maidan. Kupite maldivski „bounty“ za poklon vašim prijateljima na lokalnoj pijaci. Nakon šetnje vraćamo se u luku i istim brodićem vraćamo se u Hulhulmale. Večera, noćenje u hotelu.

Maldivi 2021.

Izleti - BEZ doplate

Kada ste bili na putovanju na kom ne morate da doplacujete za fakultativne izlete?

GlobeTracker Vas ne vodi na pasivan odmor! Upravo iz tog razloga, dobijate sledeći paket izleta BEZ doplata kako biste iskusili sve najbolje što Sri Lanka i Maldivi daju:

Peščani sprud i “Corner Reef Snorkling”

Plivanje sa ajkulama

Plivanje, ronjenje i hranjenje raža i ostalih živopisnih, tropskih ribica, i “Shipwreck Snorkeling”

Izgubljeno ostrvo, ”Finding Nemo and Giri Reef Snorkeling”

Plivanje i ronjenje sa mantama 

Plivanje i ronjenje sa morskim kornjačama

Male gradska tura

Upoznaćemo prave Maldive, onakve kakvi se ne mogu doživeti u luksuznim resortima. Iskustvo koje se mora doživeti. Tropsko ostrvo na kojem možete sresti lokalno stanovništvo, bez mase turista i visokih zgrada. Duge peščane plaže, prelepa priroda unutrašnjosti ostrva, koralni grebeni nedaleko od obale, peščani sprudovi…

Premium smestaj

Odaberite 3*hotel ili 5* resort na vodi i docekajte na Maldivima Novu godinu 2022. Upoznajte podvodni svet, zaplivajte sa mantama, ražama, uživajte u igri delfina, istražite koralne grebene, zaigrajte uz muziku u predvečerje uz plamen vatre na pustom ostrvu…

Maldivi smestaj

Isprobajte se u veštini pecanja, uživajte u zvucima morskih talasa i tišini prirode koja vas okružuje. Svako od nas zaslužuje da se prepusti odmoru na jedinstven način i odupre se brzom životu koji nam diktira današnjica. Napunimo baterije i osvežimo svoj duh.

Maldivi biser Indijskog okeana na GlobeTracker način – “Out of Maps”!

Imate pitanje ili zelite da se prijavite na putovanje Maldivi?

ZAHTEV ZA PONUDOM

Additional information

DržaveMaldivi
Mesec01 Januar
1

Dan 1

Polazak iz Beograda/Sarajeva/Skoplja sa presedanjem za Male, MAldivi

2

Dan 2

Dobrodošli na Maldive! Stižemo u jutarnjim časovima na aerodrom u Hulhule, gde nas dočekuju naši lokalni prijatelji. Ubacujemo prtljag u vozila i polazimo kopnenim putem na ostrvo Hulhulmale. Smeštamo se u hotel. Popodne je predviđeno za odlazak u glavni grad Maldiva, Male, jednog od najneobičnijh prestonica na svetu.

3

Dan 3

Maldivi

Transport brodicem do Male ostrva odakle krecemo na troipocasovnu plovidbu do tropskog ostrva koje ce nam biti dom narednih 8 dana. Upoznacemo prave Maldive, onakve kakvi se ne mogu doziveti u luksuznim resortima. U pitanju je lokalno ostrvo, dom oko 400 stanovnika, bez saobracaja, visokih zgrada I mase turista. U nasem smestaju cemo biti verovatno jedini gosti.

3-10

Dani 3-10

Tropski raj… uzivanje moze da pocne  Vreme je za odmor na prelepim plazama i u toplim kristalno cistim vodama koje zapljuskuju pescane obale na samo par desetina metara od naseg smestaja. Ne, nije ovo samo pasivan odmor, potrudicemo se da vam pokazemo mnoge tajne lokacije u blizini ostrva, pescane sprudove, koralne grebene, nenaseljena ostrva i jos mnogo mnogo toga.
Zadnjeg dana odlazak na aerodrome u toku dana u zavisnosti od vremena leta .

11

Dan 11.

Kraj nezaboravne avanture i sletanje u Beograd/Zagreb.

Imate pitanje ili zelite da se prijavite na avanturu Maldivi?

ZAHTEV ZA PONUDOM

Broj putnika od 12 ili vise godina
Broj dece od 0 do 11 godina

Cena po osobi:

Avio+ takse+ hrana+ smestaj+ IZLETI+ transferi+ vodici TOTAL sve ukupno
0,00 €
*Cena je sa uracunatim popustom od 100e po osobi za online prijave
Deca 0-2 godina koja putuju sa minimum 2 punoplatezne osobe placaju aranzman 200e
Deca 2-11 koja putuju sa minimum 2 punoplatezne osobe godina imaju popust 100e

Boravišna taksa košta 8 eura po danu po putniku, ali je ona uračunata u cenu aranžmana.

Apsolutno! Ostrva i plaže biramo tako da se možete u potpunosti opustiti i uživati, a kupanje u bikiniju je dozvoljeno na celom našem ostrvu.

Da, moguce je krenuti na put iz bilo kog grada.

Ne! Maafushi ostrvo je male površine, sa previse hotela i hostela sa samo jednom plažom gde je dozvoljeno kupanje u bikiniju. Za pravi doživljaj i uživanje odabrali smo ostrvo gde nema previše turista, saobraćaja i gde je svuda dozvoljeno kupanje u bikiniju.

Da, potrebna je viza koja se dobija prilikom prelaska granice i besplatna je.

Ne, ali je to potrebno proveriti telefonom sa Institutom za javno zdravlje.

Kupovina karte je jedini trošak do polaska na putovanje. Po dolasku na Maldive, odnosno na početku putovanja, plaća se prva rata lokalnoj turističkoj agenciji. Ostatak se plaća do kraja putovanja.

S obzirom na to da se radi o promo turi u kojoj želimo da vam pružimo što više za vaš novac i u potpunosti iskoristimo budžet koji imamo, u cenu ture su uračunati izleti, svi transferi, sve takse, smestaj i safari. Znatno smo smanjili vaše lične troškove, pa mislimo da je 200 eura sasvim dovoljno za soft pića, voće….. Naravno, ovaj iznos uzmite sa rezervom, bilo je putnika koji su potrošili i dosta manje, ali i onih što su trošili dosta više. U navedeni iznos ne računamo masaže, koktele, alkohol, itd

Jeste, ali molimo vas da se, pre svega, konsultujete sa Institutom za javno zdravlje i potrazite i njihovo misljenje o vodjenju dece na ovaj put, a onda, nakon konsultacija sa njima, donesite odluku, pa ako je pozitivna, javite se. Neko naše mišljenje je da je od 5 godina pa naviše sasvim u redu, gledajući to sa strane da je ovo ipak grupno putovanje i da se deca trebaju uklopiti u planirane izlete i aktivnosti.Ne treba reći da je nama zadovoljstvo da se Globetrackerima pridružuju i mališani ako je izvodljivo. 🙂

I jedno i drugo je u redu, možda je najbolja opcija kofer, ali na točkiće. Nema trekinga i toliko neravnih terena da bi vam kofer smetao. Naravno i ranac je dobra opcija.

Sva nasa putovanja su grupna i sa vodicem. Na većini aktivnosti i tokom tura će biti dostupni lokalni turistički vodiči koji će se truditi da vas upoznaju sa informativnim i zanimljivim detaljima o turi, lokalitetima, kulturi naroda itd. Globetracker pratioc grupe odlično poznaje destinaciju i on služi da vam olakša boravak, da vam pruža praktične i servisne informacije, da bude tu za vas, on je veza između lokalnih saradnika i organizatora i grupe… I trudi se da doživite i zavolite destinaciju upoznajući vas sa svim prelepim mestima koje smo tokom brojnih poseta otkrili. Ali imajte na umu da njegova uloga nije da vam priča istorijske i ostale edukativne činjenice o destinaciji.

Nije obavezno, ali je nasa iskrena preporuka i savet da uzmete. Minimalno sto morate imati je polisa zdravstveno osiguranja koja pokriva eventualne hitnu medicinsku pomoc. Globetracker ne pruža usluge osiguranja i neće biti odgovoran za vaše zdravlje i zdravstveno stanje, niti je duzan da pokriva troskove lekarskih pregleda i medicinskih usluga (od banalnih ali ne tako prijatnih stvari tipa da vas zaboli zub, da vam pozli, da se posecete, stanete na jeza… do ozbiljnijh situacija) Zdravstveno osiguranje koje ste izvadili pre puta sluzi za to za to sluzi putno zdravstveno osiguranje. Pre puta se javite nekoj od osiguravajucih kuca, navedite zemlje koje cete posetiti i raspitajte se o uslovima i koje polise nude. Neke od osiguravajucih kuca su Uniqa, DDOR, Delta Generaly, Winer… Cena nije prevelika a moze mnogo da znaci, mada je uvek najbolje kada ostane neiskorisceno 🙂

★ Kopiju avionske karte

★ Kopiju pasosa (pozeljno da je imate i na mejlu )

★ Putnu apoteku(lekove nositi u originalnim pakovanjima). Preporucujemo lekove protiv bolova, zastitu od dijareje (probiotik, aktivni ugalj), antibiotic, lek za spustanje temperature, flaster, zavoj, alcohol, jod i ostale lekove koje eventualno koristite i kod kuce.

★ Putno osiguranje

★Ranac od oko 25L pogodan za izlete tokom avanture, rucni prtljag itd.

★ Osim donjeg rublja, omiljenih majci i kratke garderobe potrebno je poneti i par stvari dugih rukava i nogavica jer noci na safariju i u Nairobiu mogu biti svezije narocito u period naseg leta. Takodje dug rukav obavezno stavite u ranac koji nosite sa sobom u avionu jer se desava da su na aerodromu niske temperature kao i u avionu pa je kratak rukav neadekvatan tim temperaturama

★ jedne sportske patike i jedan/dva para papuca

★ Kapa ili šešir

★ Repelent za komarce ( autan je sasvim ok, autan “jungle” sa vecim procentom deeta je jos bolje resenje)

★ Kremu za zaštitu od sunca (preporuča se SPF 30 i veci)

★ Pribor za licnu higijenu (cetkica za zube, pasta, maramice, sapun, ulosci…)

★Baterijska lampa

★ Fotoaparat pozeljno sa dobrim zumom i po mogucstvu rezervnom baterijom

★Power bank externu bateriju( necete svuda moci napuniti svoj telefon, gopro kameru ili manji fotoaparat)

★ Ručni sat (sa alarmom)

★ Novčanik pojas koji se nosi ispod odece i u kojem drzite nova ci pasos, popularni “Money Belt”

★ Sunčane naočare

★ Mala katanac za kofer ili rajfeslus ranca

★ Travel Adaptor prilagodjen njihovim uticnicama

★ Dobru knjigu ili časopis, za prekratiti vreme u putu ili za uzivanje na plaza

*** Preporučujemo da nakit i dragocenosti koje vam nisu potrebni na avanturi ovog tipa ostavite kod kuće.

Imate pitanje ili zelite da se prijavite na avanturu Maldivi?

ZAHTEV ZA PONUDOM

Broj putnika od 12 ili vise godina
Broj dece od 0 do 11 godina

Cena po osobi:

Avio+ takse+ hrana+ smestaj+ IZLETI+ transferi+ vodici TOTAL sve ukupno
0,00 €
*Cena je sa uracunatim popustom od 100e po osobi za online prijave
Deca 0-2 godina koja putuju sa minimum 2 punoplatezne osobe placaju aranzman 200e
Deca 2-11 koja putuju sa minimum 2 punoplatezne osobe godina imaju popust 100e

Maldivi putovanje krstarenje - biser Indijskog okeana - Peščani sprud
Maldivi putovanje krstarenje - biser Indijskog okeana - Peščani sprud
Maldivi - biser Indijskog okeana
Maldivi - biser Indijskog okeana
Maldivi putovanje krstarenje - biser Indijskog okeana - Peščani sprud
Maldivi - biser Indijskog okeana